Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα
ΠΑΜΕ: Η συνέντευξη Τύπου του Παναγόπουλου, είναι η αποκρουστική εικόνα μιας ηγεσίας που τη χωρίζει άβυσσος από τις ανάγκες των εργαζομένων
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιο του για τη Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΓΣΕΕ, εταίρου της κυβέρνησης και του ΣΕΒ, «ελεγχόμενου» Παναγόπουλου το ΠΑΜΕ τονιζει τα εξής:
«Αν κάτι έμεινε από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΓΣΕΕ, είναι η αποκρουστική εικόνα μιας ηγεσίας που τη χωρίζει άβυσσος από τις αγωνίες και τις ανάγκες χιλιάδων εργαζομένων. Μια ηγεσία που, την ώρα που οι εργαζόμενοι μετρούν το ευρώ για να βγει ο μήνας, ο επικεφαλής δηλώνει με αυτάρκεια ότι έχει υψηλό μισθό και δεν μπορεί καν να δαπανήσει τα χρήματά του. Πράγματι, άλλος κόσμος.
Οι εργαζόμενοι να πετάξουν από τον σβέρκο τους τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό. Να απαλλαγούν οριστικά από τους εργατοπατέρες που λειτουργούν ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. Να αποκρούσουν κάθε προσπάθεια μεγαλύτερης κρατικής παρέμβασης στα συνδικάτα, που θα επιχειρήσει να αξιοποιήσει ως πρόσχημα και τα σκάνδαλα της συνδικαλιστικής μαφίας.