Δευτέρα, 14 Οκτ, 2019

 • Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Ν. Καρανικόλα με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη
 •  Αντί ΕπιΛόγου, ΑποΛογισμός: Από τον πρώην πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Νίκο Μαυροκεφαλίδη
 • Απαιτούμενη τιμή
 • ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ 13/10/2019 ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΕΤΛΗ
 • «Στέργιος Φετλής. Ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της Νάουσας μετά την απελευθέρωσή της από το Γερμανικό ζυγό. (περίοδος: 10/9/1944 με 12/2/1945)»
 • Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας
Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας Ν. Καρανικόλα με Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη1  Αντί ΕπιΛόγου, ΑποΛογισμός: Από τον πρώην πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας Νίκο Μαυροκεφαλίδη2 Απαιτούμενη τιμή3 ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ 13/10/2019 ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΓΟΣΕΛΙΔΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΤΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΕΤΛΗ4 «Στέργιος Φετλής. Ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος της Νάουσας μετά την απελευθέρωσή της από το Γερμανικό ζυγό. (περίοδος: 10/9/1944 με 12/2/1945)» 5 Ολιγόωρη διακοπή νερού λόγω βλαβών στην Δημοτική Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΠΑΜΕ: Τα επιτεύγματα της Οκτωβριανής αποδεικνύουν την αστείρευτη δύναμη της εργατικής τάξης

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΠΑΜΕ: Τα επιτεύγματα της Οκτωβριανής αποδεικνύουν την αστείρευτη δύναμη της εργατικής τάξης

Σε ανακοίνωσή του για την Οκτωβριανή Επανάσταση, το ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Σήμερα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την έναρξη της μεγάλης Οκτωβριανής Επανάστασης. Τα σημαντικά κοινωνικά επιτεύγματα και οι εργατικές - λαϊκές κατακτήσεις που έφερε στην ανθρωπότητα, αποτελούν οδηγό για το μέλλον.

Η φλόγα της Οκτωβριανής Επανάστασης όχι μόνο δεν έχει σβήσει, αλλά παραμένει δυνατή, ζωντανή, φωτίζει τη δύναμη της ταξικής πάλης στη χώρα μας και σε κάθε χώρα, για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Η εργατική τάξη στην ΕΣΣΔ μπόρεσε να οργανώσει την παραγωγή για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών - λαϊκών αναγκών, φτάνοντας σε ένα πρωτόγνωρο επίπεδο κατακτήσεων σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής: Από την εξάλειψη της ανεργίας και τη μείωση του εργάσιμου χρόνου, την Κοινωνική Ασφάλιση, τη θέση της γυναίκας και τα ζητήματα της μητρότητας, έως την Υγεία, την Παιδεία, τα επιτεύγματα στην επιστήμη και την τεχνική, στην Τέχνη και τον Αθλητισμό, στην αναψυχή και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Οδηγός μας είναι τα επιτεύγματα της Οκτωβριανής Επανάστασης, τα οποία δεν είναι ένα απλό γεγονός. Αποδεικνύουν την αστείρευτη δύναμη που έχει η εργατική τάξη, όταν γίνεται κυρίαρχη των μέσων παραγωγής και του κοινωνικού πλούτου».

Έχει διαβαστεί 170 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 25 °C
Άνεμος ΝΝΑ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 12 ως 26 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 ως 26 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 222 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά