Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Πάνω από 800 ακατάλληλα σπίτια στις πυρόπληκτες περιοχές
από Η Άλλη Άποψη
Συνεχίζονται οι έλεγχοι κτιρίων στις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές από τους μηχανικούς του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Μέχρι σήμερα,Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021έχουν διεξαχθεί 2.107 αυτοψίες από τους μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σεΑττική, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, Μαντούδι, Ιστιαία, Φθιώτιδα, Φωκίδα.
Σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν 1.312 αυτοψίες που αφορούν σε κατοικίες, εκ των οποίων οι437έχουν κριθεί προσωρινά ακατάλληλες για χρήση (χρήζουν επισκευών) και384επικίνδυνες για χρήση και οι οποίες θα επανελεγχθούν. Ακόμα, έγιναν έρευνες σε 92 επαγγελματικούς χώρους εκ των οποίων 46 κρίθηκαν προσωρινά ακατάλληλοι και 25 επικίνδυνοι για χρήση οι οποίοι θα επανελεγχθούν.