Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ: Ταξιδιωτικές εταιρείες στέλνουν ακόμα τουρίστες στο νησί παρά τις πυρκαγιές!
από Η Άλλη Άποψη
Το τουριστικό κεφάλαιο δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε καν ενδεχομένως το κίνδυνο για τις ανθρώπινες ζωές, για να μην μειωθούν τα κέρδη του!
Η διαδικτυακή έκδοση της σουηδικής εφημερίδαςAftonbladetγράφει σήμερα ότι η εταιρείαVing, μεγάλη σκανδιναβική ταξιδιωτική εταιρεία σχεδιάζει να στείλει αύριο 1300 Σουηδούς στη Ρόδο με αεροπλάνα τσάρτερ, σε προγραμματισμένα πακέτα διακοπών, πάρα τις τεράστιες φωτιές στο νησί.
Ο υπεύθυνος της εταιρείαςClaes Pellvikσε ερώτηση για τον«αν είναι πραγματικό υπεύθυνο»να σταλούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο νησί, απάντησε ότι«και η εταιρεία και οι ελληνικές αρχές έχουν κάνει την εκτίμηση αυτή»οπότε οι πτήσεις αύριο θα γίνουν κανονικά!