του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Σχόλιο του ΚΚΕ για την φορολογία των βουλευτικών αποζημιώσεων
από Η Άλλη Άποψη
Σε σχόλιο για το Νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την φορολογία των βουλευτικών αποζημιώσεων, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:
«Με αφορμή το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το ΚΚΕ επαναφέρει τη θέση του για δραστικές περικοπές στις βουλευτικές αποζημιώσεις, κατάργηση του αφορολόγητου για τους βουλευτές, πλήρη κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων και των άλλων απολαβών που συνδέονται με τη βουλευτική ιδιότητα.
Αντί γι’ αυτό, η κυβέρνηση την ώρα που υπογράφει το σφαγιασμό όσων δικαιωμάτων έχουν απομείνει, με κινήσεις αποπροσανατολισμού και εντυπωσιασμού, όπως οι μειώσεις στους μισθούς των βουλευτών και άλλων στελεχών της κυβέρνησης, διατηρώντας ταυτόχρονα ανέπαφες όλες τις βουλευτικές απολαβές, προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι του νέου μνημονίου».