του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Λ. Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
από Η Άλλη Άποψη
Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, στον τελικό των κρίκων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης που διεξήχθη στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Ο Λ. Πετρούνιας συγκέντρωσε 14.300 βαθμούς και έμεινε πίσω μόνο από τον Ρώσο, Ίλια Ζακάι, που μάζεψε 14.600 βαθμούς.
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο 24χρονος Ιάπωνας, Κιίτσι Κανέτα με 14.233, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον Αζέρο, Νικίτα Σιμόνοφ.