Κυριακή, 16 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Το Ισραήλ δίνει ματωμένα λεφτά για video στα ελληνικά αποδεικνύοντας πως ο λαός είναι ενάντια στα ανοσιουργήματα του

από Η Άλλη Άποψη
Το Ισραήλ δίνει ματωμένα λεφτά για video στα ελληνικά αποδεικνύοντας πως ο λαός είναι ενάντια στα ανοσιουργήματα του

Τις τελευταίες μέρες που κλιμακώνονται τα ισραηλινά αίσχη στη Λωρίδα της Γάζας, το κράτος - δολοφόνος κλιμακώνει και την νοσηρή προπαγάνδα του, δαπανώντας τα βουτηγμένα στο αίμα των λαών που σφάζει λεφτά του, για να παρουσιαστεί ως φιλεύσπλαχνο κράτος που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους!

Δηλαδή, τις μέρες που με την στήριξη ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ και κυβερνήσεων όπως της ελληνικής σκοτώνει ανθρώπους που περιμένουν στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό, αξιοποιεί τον λιμό για να εξοντώσει και να εκτοπίσει τους Παλαιστινίους από τη γή τους ενώ ταυτόχρονα βομβαρδίζει σχολεία, σκηνές εκτοπισμένων κ.λπ.

Τις μέρες που με κάθε τρόπο έχει αποδείξει πως δεν διστάζει μπροστά σε κανένα έγκλημα, που ο ίδιος ο σφαγέας Νετανιάχου επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με συμμορίες στη Γάζα που έχουν σχέση με τον ISIS, που μαζί με την ΜΚΟ των ΗΠΑ αντιμετωπίζουν έναν ολόκληρο λαό ως «ζώο σε ροντέο» τοποθετώντας τον σε ουρές με συρματοπλέγματα για να του δώσουν «βοήθεια». 

Αυτές τις μέρες λοιπόν μεγαλώνει και η κινητοποίηση του ελληνικού λαού που στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις του οργανωμένου εργατικού - λαϊκού κινήματος στέκεται στο πλευρό του γίγαντα λαού της Παλαιστίνης και καταδικάζει την ντροπιαστική στάση της ελληνικής κυβέρνησης που ακόμα και τώρα δεν τολμά να πει μια λέξη για τα ισραηλινά ανοσιουργήματα. 

Ακριβώς λοιπόν για αυτόν τον λόγο το υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ δίνει εκατομμύρια σε διαφημίσεις ώστε να εμφανίζονται στα κινητά των ανθρώπων video που ετοιμάζει και στην ελληνική γλώσσα (!) για να προβάλλει την «ανθρωπιστική βοήθεια» που παρέχει. Έχουν βάλει οι νοσηροί και τίτλο «Ανθρωπιστική βοήθεια ρεκόρ στη Γάζα»! 

Αυτοί οι εγκληματίες πριν λίγες εβδομάδες, που πέθαιναν παιδιά από υποσιτισμό και τα μωρά ήταν σκελετωμένα από την πείνα, δήλωναν ότι η βοήθεια που έχει δώσει στη Γάζα φτάνει για να γίνουν όλοι παχύσαρκοι!

Τα αίσχη τους όμως επιβεβαιώνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταδικάζει τα εγκλήματα τους και τους συμμάχους τους που τα στηρίζουν δυναμώνοντας την αλληλεγγύη τους, φωνάζοντας κατά χιλιάδες ότι «Σύμμαχος δεν είναι το κράτος - τρομοκράτης, είναι ο λαός που γίνεται αντάρτης»!


Έχει διαβαστεί 502 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 593 επισκέπτες και 0 μέλη.