Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ
από Η Άλλη Άποψη
Οργή κι αγανάκτηση προκαλούν οισκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνηςτονίζει τοΓραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕσε ανάρτηση στο Twitter σημειώνοντας πως ενοχοποιεί τις γυναίκες θύματα βιασμού.
Αναφέρει:
«Μόνο οργή κι αγανάκτηση προκαλούν οι σκοταδιστικές δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου σε βάρος του αδιαπραγμάτευτου δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, φτάνοντας στο σημείο μάλιστα, να ενοχοποιήσει τις γυναίκες θύματα βιασμού και πολύμορφης βίας. “Ασπίδα προστασίας” απέναντι στο σκοταδισμό είναι να δυναμώσει το μέτωπο απέναντι στις σάπιες "αξίες" και την όλο και μεγαλύτερη αντιδραστικοποίηση της ίδιας της καπιταλιστικής κοινωνίας, που συντηρεί και αναπαράγει αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα.»