«Επιτελικό» ή «αποκεντρωμένο» κράτος; Τεχνοκράτες υπουργοί ή εκλεγμένοι βουλευτές; Αυτά τα κάλπικα διλήμματα κυριαρχούν στην αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών, στη σκιά της συγκάλυψης των σκανδάλων για να μείνει στο απυρόβλητο ο πραγματικός ένοχος: Το κράτος του κεφαλαίου, που κάθε λειτουργία του υπηρετεί την πολιτική του κέρδους, με ... Περισσότερα
Τριήμερη απεργία στα ΜΜΕ
από Η Άλλη Άποψη
Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από τις 06:00 π.μ. της Κυριακής 24 Απρίλη έως τις 06:00 π.μ. της Τετάρτης 27 Απρίλη κήρυξε η ΠΟΕΣΥ σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης (έντυπα, εφημερίδες, περιοδικά, διαδικτυακά ΜΜΕ, ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης, στα Γραφεία Τύπου και στο ΑΠΕ - ΜΠΕ), μετά την κατάθεση του Ασφαλιστικού στη Βουλή.
Η alli-apopsi.gr συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογράφων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, κατά τις ημέρες των απεργιών επιτρέπεται η μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15 - 13:30 και 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00 - 20:15. Την ώρα των συγκεκριμένων μεταδόσεων έχουν τη δυνατότητα για απεργιακά δελτία τα ειδησεογραφικά sites και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων, όπως και το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για ροή ειδήσεων σε αυτό το 15λεπτο.