Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
Αγγίζουν τις 30.000 οι νεκροί στη Γάζα
από Η Άλλη Άποψη
Τις 143μέρεςσυμπληρώνουν σήμερα οιδολοφονικές ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, με μπαράζ αεροπορικών βομβαρδισμών, χερσαίων επιθέσεων σε πόλεις και προσφυγικούς καταυλισμούς, βάρβαρων επιχειρήσεων και αποκλεισμών σε όσα νοσοκομεία έχουν απομείνει.
Χθες Κυριακή, από τις ισραηλινές επιθέσεις έχασαν τη ζωή τους πάνω από 100 άνθρωποι και πολύ περισσότεροι τραυματίστηκαν. Συνολικά, από τις 7 Οκτώβρη έχουν σκοτωθεί29.782Παλαιστίνιοικαι έχουν τραυματιστεί70.043, ανακοίνωσε το υπουργείο της Γάζας, ενώ ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων είναι ακόμα μεγαλύτερος, αφού χιλιάδες άμαχοι μένουν θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια των βομβαρδισμών.
Οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την Ράφα, όπου έχουν καταφύγει πάνω από 1,4 εκατ. άμαχοι.