Πέμπτη, 01 Οκτ, 2026

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
  • Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας
  • Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα
  • Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ
  • Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!
  • ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ1 Στην τελική ευθεία το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της ΚΕΠΑ Δήμου  Βέροιας   2 Την Τρίτη ο Ρούμπιο στην Αθήνα3 Νέες ασφυκτικές κυρώσεις στην Κούβα από τις ΗΠΑ4 Ασπρόπυργος: Σε άλλο ένα επικοινωνιακό σόου, ο Κ. Μητσοτάκης παρέδωσε σχολικό κτίριο... μετά από 27 ολόκληρα χρόνια!5 ΠΑΜΕ: Όσο τα κέρδη των ομίλων μένουν στο απυρόβλητο, κάθε κυβερνητικό «μέτρο» θα είναι σκέτη κοροϊδία6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Οι κυρώσεις που επιβάλλονται είναι παρόμοιες με κήρυξη πολέμου

από Η Άλλη Άποψη
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ: Οι κυρώσεις που επιβάλλονται είναι παρόμοιες με κήρυξη πολέμου

Παρόμοιες με κήρυξη πολέμου είναι κατά τον Βλαντιμίρ Πούτιν οι κυρώσεις που επιβάλουν δυτικά κράτη κατά της Ρωσίας. 

«Αυτές οι κυρώσεις που επιβάλλονται είναι παρόμοιες με κήρυξη πολέμου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνάντησης με γυναίκες, πληρώματα αεροσκαφών ρωσικών αεροπορικών εταιρειών.

Δήλωσε ακόμα ότι δεν υπάρχουν σχέδια για εισαγωγή κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Ρωσία και πως τα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας τέθηκαν σε ειδικό καθεστώς μετά τις δηλώσεις της Βρετανίδας υπουργού Εξωτερικών Λιζ Τρους. «Η Βρετανίδα υπουργός ξεκαθάρισε ότι το ΝΑΤΟ εμπλέκεται στη σύγκρουση, εξαιτίας της οποίας αποφασίστηκε να τεθούν σε επιφυλακή οι δυνάμεις αποτροπής», είπε ο Βλ. Πούτιν.

Για την Ουκρανία δήλωσε ότι στόχος είναι η αποστρατικοποίηση και η αποναζιστικοποίση της χώρας και κατηγόρησε νεοναζιστικές ομάδες πως στο Χάρκοβο κρατούν πάνω από 6.000 άμαχους στον σιδηροδρομικό σταθμό σαν ανθρώπινη ασπίδα. Ανέφερε ακόμα ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας ήθελε να εντάξει τη χώρα στο ΝΑΤΟ, πως η Ουκρανία έχει πυρηνικές δυνατότητες και πως αν αποκτούσε πυρηνικά όπλα η Ρωσία θα είχε ένα πιστόλι στον κρόταφο. 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα το μεσημέρι ότι όλα οδεύουν βάσει σχεδίου στην Ουκρανία και ότι ο ρωσικός στρατός θα εκπληρώσει τους στόχους του στο πλαίσιο της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Ανέφερε ακόμα πως η Ρωσία θα θεωρήσει αντίπαλη οποιαδήποτε χώρα επιχειρήσει να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία δηλώνοντας πως «θα θεωρήσουμε οποιαδήποτε εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση, ως συμμετοχή στην ένοπλη σύγκρουση οποιασδήποτε χώρας το έδαφος της οποίας, θα δημιουργούσε απειλή για τους στρατιώτες μας».

Ανάρτηση των «New York Times» -που έως τώρα δεν επιβεβαιώνεται από άλλη πηγή- αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος σε μια συνάντηση στη Μόσχα το Σάββατο είπε πως η Ουκρανία μπορεί να χάσει την κρατική της υπόσταση και ότι για αυτό θα φταίει η ηγεσία της.


Έχει διαβαστεί 633 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1224 επισκέπτες και 0 μέλη.