του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Έγγραφα για το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας έψαχνε το FBI στο σπίτι του Τραμπ
από Η Άλλη Άποψη
Tο FBI, έψαχνε έγγραφα τα οποία συνδέονται με το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας όταν διεξήγαγεέρευνα στην κατοικίατου πρώην προέδρουΝτόναλντ Τραμπνωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Washington Post χωρίς να τις κατονομάζει.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης,Μέρικ Γκάρλαντ, επιβεβαίωσε ότι ενέκρινε προσωπικά την απόφαση για τη διενέργεια έρευνας, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν είχε αφαιρέσει αρχεία παρανόμως από τον Λευκό Οίκο κατά την αποχώρησή του. Σημείωσε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε από δικαστήριο να δώσει στη δημοσιότητα το ένταλμα λόγω«ουσιώδους δημοσίου συμφέροντος».
Δεν είναι σαφές ως αυτό το στάδιο εάν τα έγγραφα που αναζητούσε το FBI βρέθηκαν.
Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε χθες, Πέμπτη, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι νομικοί εκπρόσωποί του«συνεργάζονταν πλήρως» στο πλαίσιο της ομοσπονδιακής έρευνας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα το FBI είχε κάνει γνωστό πως ένοπλος προσπάθησε να παραβιάσει εγκαταστάσεις του στοΣινσινάτι. Εκπρόσωπος τουτης υπηρεσίας ανέφερε ότι άνδρες του FBI αντάλλαξαν πυρά με έναν ύποπτο που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο οποίος«εξουδετερώθηκε». Ο Γκάρλαντ καταδίκασε τις επιθέσεις σε υπαλλήλους του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης. «Δεν θα μείνω σιωπηλός όταν η ακεραιότητά τους δέχεται αδίκως επίθεση»,τόνισε.