Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΗΕ: Εγκρίθηκε το ψήφισμα της Ιορδανίας για «ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός».Δεν το ψήφισε η ελληνική κυβέρνηση!
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
ΗΓενική Συνέλευση του ΟΗΕυπερψήφισε με συντριπτική πλειοψηφία,να κηρυχθεί αμέσως «ανθρωπιστική εκεχειρία»στην Γάζα, τη στιγμή που ο ισραηλινός στρατός έχει εξαπολύσει σφοδρό βομβαρδισμό και χερσαία επιχείρηση.
Το ψήφισμα τηςΙορδανίας, εγκρίθηκε με 120 ψήφους υπέρ, 14 κατά και 45 αποχές.ΗΠΑκαιΙσραήλήταν μεταξύ των χωρών που την καταψήφισαν.
Νωρίτερα, η τροπολογία επί του ψηφίσματος που είχε καταθέσει οΚαναδάς,προκειμένου να καταδικαστεί ονομαστικά η Χαμάς για τρομοκρατικές επιθέσεις, απορρίφθηκε.
Η Ελληνική κυβέρνηση, σε άλλη μια κίνηση αίσχους και προκλητικής στήριξης του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, απείχε από την ψηφοφορία, για την ανθρωπιστική εκεχειρία.
Ο πρέσβης του Ισραήλ στον ΟΗΕ,Γκιλάντ Ερντάναντιδρώντας στο ψήφισμά της Γενικής Συνέλευσης, έκανε λόγο για«ημέρα της ντροπής».
Προχωρώντας παραπέρα, ο πρέσβης του κράτους – δολοφόνου, ισχυρίστηκε ότι«Όλοι έχουμε δει ότι ο ΟΗΕ δεν διαθέτει ούτε μια ουγγιά νομιμότητας».