«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Γερμανία: Χιλιάδες λαού στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον λαό της Βενεζουέλας
από Η Άλλη Άποψη
Και στη Γερμανία, χιλιάδες εργαζομένων και νεολαίας, ανάμεσά τους μετανάστες και μετανάστριες από την Ελλάδα, έδωσαν άμεσο μαχητικό «παρών» στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον λαό της Βενεζουέλας σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας.
Στις συγκεντρώσεις διαβάστηκε και μοιράστηκε στα γερμανικά από μέλη και φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, καλώντας το γερμανικό λαό να καταδικάσει μαζικά τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ ενάντια στη Βενεζουέλα και να εκφράσει την αμέριστη αλληλεγγύη του στο λαό της.