Κυριακή, 25 Αύγ, 2019

• Η Φ. Καρασαρλίδου για την κινητοποίηση στην "Τάφρο 66"
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 565)
  • Κόψε, ράψε, κρύψε, κάτι θα βγει…  Ή τι ειπώθηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και «δεν το άκουσε» η περιφερειακή αρχή
  • Υποκριτικός ο καβγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Αμαζόνιο
  • «Φωνή» της ΕΕ
  • Η ποντιακή παράσταση γέλιου του καλοκαιριού τώρα και στην πόλη μας!!!
Η Φ. Καρασαρλίδου για την κινητοποίηση στην "Τάφρο 66"1 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 565)2 Κόψε, ράψε, κρύψε, κάτι θα βγει…  Ή τι ειπώθηκε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και «δεν το άκουσε» η περιφερειακή αρχή3 Υποκριτικός ο καβγάς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την περιβαλλοντική καταστροφή στον Αμαζόνιο4 «Φωνή» της ΕΕ5 Η ποντιακή παράσταση γέλιου του καλοκαιριού τώρα και στην πόλη μας!!!6

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΜΟΝΑΧΟ: Ανακοινώσεις της αστυνομίας για την αιματηρή επίθεση

Ένας 18χρονος Ιρανογερμανός, ο οποίος ζούσε «για μεγάλο διάστημα» στην Βαυαρία, ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στο εμπορικό κέντρο «Olympia» του Μονάχου και έδρασε μεμονωμένα, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Αστυνομίας του Μονάχου Χουμπέρτους Άντρε.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Μονάχου απέφυγε να διευκρινίσει εάν επρόκειτο για περίπτωση «αμόκ ή τρομοκρατικής ενέργειας».

Σύμφωνα με τον κ. Άντρε, από την επίθεση υπάρχουν δέκα νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, ο οποίος εικάζεται ότι αυτοκτόνησε, αφού προηγουμένως είχε δεχθεί και πυρά των δυνάμεων ασφαλείας. Μεταξύ των 21 τραυματιών υπάρχουν τρία άτομα σε σοβαρότερη κατάσταση.

Αναφερόμενος στην ταυτότητα του δράστη, ο κ. Άντρε περιορίστηκε να δηλώσει ότι ήταν κάτοχος και γερμανικής και ιρανικής υπηκοότητας, ενώ σε ό,τι αφορά τα κίνητρά του, τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθεί πρώτα η σχετική έρευνα στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Διευκρίνισε πάντως ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με το λεγόμενον «Ισλαμικό Κράτος», αλλά θα διερευνηθούν όλες οι υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Τα Πιο Δημοφιλή

Λιακάδα