Όσο βαθαίνουν οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα, τόσο ξεδιαλύνουν οι πραγματικές αιτίες, που βρίσκονται στη σύμφυση του κράτους και των μηχανισμών του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα.Στο κυνήγι του μεγαλύτερου κέρδους και για τη θωράκιση της εξουσίας του, το κεφάλαιο δεν διστάζει μπροστά στο μεγαλύτερο έγκλημα, αξιοποιώντας κάθε «νόμιμο» ... Περισσότερα
Μεγάλες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ
από Η Άλλη Άποψη
Μεγάλες συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Αυγούστου σε δεκάδες πόλεις τηςΑυστραλίας, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα και κυρώσεις κατά του Ισραήλ.
Δεκάδες χιλιάδες Αυστραλοί πλημμύρισαν τους δρόμους σεΜελβούρνη και Σίδνεϊ, με τις Λέσχες Φίλων του ΚΚΕ στις δύο πόλεις να δίνουν μαχητικό «παρών».
Οι διαδηλωτές, κρατώντας παλαιστινιακές σημαίες και φωνάζοντας «Ελεύθερη Παλαιστίνη», κατήγγειλαν επίσης τον ισραηλινό αποκλεισμό που έχει οδηγήσει σε λιμό, με 300 θανάτους από υποσιτισμό, εκ των οποίων 117 παιδιά.