Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Το κράτος τρομοκράτης Ισραήλ χτύπησε το Ιράν, ενώ στην επίθεση φέρεται να συμμετείχαν οι ΗΠΑ
από Η Άλλη Άποψη
Το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ χτύπησε το Ιράν. Οι επιθέσεις συνεχίζονται με ορισμένα Μέσα, όπως το ισραηλινό «Kann» και το καταριανό «Al Jazeera» να αναφέρουν ότι οι επιδρομές είναι «από κοινού» με τις ΗΠΑ.
Την είδηση επιβεβαίωσε ο Ίσραελ Κατς, υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, μιλώντας για ...«προληπτικό πλήγμα» κάτι που σπεύδουν να αναπαράγουν ως τίτλο οι ντουντούκες του πολέμου.
Τα ξημερώματα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ, μιλούσε για «δύσκολες αποφάσεις» σε σχέση με το Ιράν την ώρα που έχουν συγκεντρώσει τεράστια δύναμη πυρός.
Η ελληνική κυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος αναλαμβάνουν ιστορικές ευθύνες στηρίζοντας την εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς που για τα συμφέροντα των αστών στέλνουν τους λαούς στον όλεθρο.