Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Υποστηρικτές του Μπολσονάρου μπήκαν σε κυβερνητικά κτίρια στη Μπραζίλια
από Η Άλλη Άποψη
Υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου μπήκαν στο προεδρικό μέγαρο, σε κτίρια υπουργείων, στο Κογκρέσο και στο Ανώτατο Δικαστήριο στην Μπραζίλια, μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες.
Οπως έγινε γνωστό η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να εμποδίσει υποστηρικτές του Μπολσονάρου να σκαρφαλώσουν στο κτίριο του Κογκρέσο. Σε αυτό το κτίριο στεγάζονται η Βουλή και η Γερουσία της Βραζιλίας.
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα βρίσκεται στο Σάο Πάουλο.