Δευτέρα, 22 Ιούλ, 2019

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες
  • Τα στερνά και τα πρώτα…
  • Ευδοκίμως τερματήσας
  • Συνεδρίαση μισής ώρας!
  • ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ
  • «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες1 Τα στερνά και τα πρώτα…2 Ευδοκίμως τερματήσας3 Συνεδρίαση μισής ώρας!4 ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ5 «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Βέροιας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Ενδιαφέρουσα εκδήλωση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Βέροιας

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΝ ΔΡΑΣΗ: «ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Αναπνέει η πόλη- Αναπνέεις κι εσύ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Βέροιας,  η εκδήλωση που οργάνωσε η ομάδα Ecomobillity του 6ου Γυμνασίου Βέροιας.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας της Ecocity οι μαθητές επιχείρησαν να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας προκειμένου να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους και να μετακινηθούν στην πόλη με τρόπους περισσότερο οικολογικούς και κυρίως ευεργετικούς για την υγεία.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν κ. Κούτρας, Ιατρός–Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Ημαθίας, ο οποίος αναφέρθηκε στην θετική επίδραση της σωματικής άσκησης στην υγεία των ανθρώπων. Επίσης ουσιαστική υπήρξε η παρέμβαση του  εκπροσώπου  του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας κ. Κουμπουλίδη, καθώς στάθηκε ιδιαίτερα στα πολλά πλεονεκτήματα από την ένταξη του ποδηλάτου στην καθημερινή μας ζωή.  

Την ενημερωτική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της Βέροιας - κ. Βοργιατζίδης- ο αντιδήμαρχος Παιδείας (χωρίς τη συνδρομή του οποίου θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί το εγχείρημα των μαθητών) -κ. Σοφιανίδης- ο αντιδήμαρχος Εθελοντισμού –κ. Κορωνάς- ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος –κ. Παπαδόπουλος- η προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ημαθίας –κ. Σουμελίδου- ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου –κ. Παπαδόπουλος- συμπολίτες μας και μαθητές που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ανάπτυξη του θέματος που είχαν θέσει οι μαθητές: «ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Αναπνέει η πόλη∙ αναπνέεις κι εσύ».  

Έχει διαβαστεί 103 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 24 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 23 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 143 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά