Δευτέρα, 17 Ιούν, 2019

  • Τώρα και ραδιοφωνικά!
  • Επικίνδυνη η πολιτική ένταξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των σχεδιασμών
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 557)
  • Κόμματα «μίας χρήσης», επιζήμια για το λαό
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ
  • ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τώρα και ραδιοφωνικά!1 Επικίνδυνη η πολιτική ένταξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των σχεδιασμών2 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 557)3 Κόμματα «μίας χρήσης», επιζήμια για το λαό4 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ5 ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ» ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ& ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 3ο Δ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

print
email
από Η Άλλη Άποψη
«ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΥΡΑΝΟ» ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ& ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ 3ο Δ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

 

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, στις 11:00, στο 2ο όροφο, στο Χώρο Τεχνών πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της έκθεσης ζωγραφικήςτων μαθητών/τριών του 3ου Δ.Σ. Βέροιας,  με τίτλο «Κάτω από τον ίδιο ουρανό». Την έκθεση επιμελήθηκε η εικαστικός του σχολείου μας, κ. Ευαγγελία Αθανασιάδου.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, τα πρωινά και τα απογεύματα, έως τις 13 Ιουνίου 2019.

Στην τελετή έναρξης συμμετείχε όλο το σχολείο. Οι  γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας  απόλαυσαν ένα γεμάτο πρόγραμμα  με δραματοποιήσεις κειμένων και τραγουδιών, αυτοσχεδιασμούς, απαγγελίες ποιημάτων, ένα αφιέρωμα στη Στ΄ τάξη και τη χορωδία του σχολείου μας σε παιδικά παραδοσιακά τραγούδια. Τη χορωδία επιμελήθηκε ο δάσκαλος & μουσικός  π. Λεωνίδας Αφεντούλης.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί: Κουρκούλη Ειρήνη, μουσικός, Μιχαηλίδου Ευγενία, δασκάλα-δ/ντρια, Πιπερίδου Ελισάβετ, δασκάλα Αγγλικών, Τουλιόπουλος Β., δάσκαλος, με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ.

Με αφορμή τον τίτλο της έκθεσης ζωγραφικής, «Κάτω από τον ίδιο ουρανό», τα παιδιά  αποτύπωσαν τον κόσμο γύρω τους, μέσα από τη δική τους προσωπική ματιά. Κάποια παιδιά έδωσαν προσοχή στα όμορφα, κάποια άλλα στις ανισότητες, τις αντιπαραθέσεις, την καταστροφή του περιβάλλοντος αλλά και σε διάφορες καταστάσεις που καθημερινά συμβαίνουν αλλά αγνοούμε ή έχουμε συνηθίσει. Η ευαίσθητη προσέγγιση των παιδιών δίνει τροφή για σκέψη σε όλους μας για την κοινωνική και συλλογική μας ευθύνη, που δεν περιορίζεται στην ιδιωτική σφαίρα. Στο ίδιο πλαίσιο ακολούθησαν  χειροτεχνίες/κατασκευές συνοικιών, συγγραφή κειμένων-τραγουδιών και ένα διασχολικό project με τους ''ήρωες''.

Η Δ/νση, ο Σύλλογος Διδ/ντων & οι μαθητές/τριες του σχολείου μας ευχαριστούμε από καρδιάς τους υπεύθυνους του Χώρου Τεχνών και την κ. Ν. Καραγιαννίδου για τη φιλοξενία.

Ευχαριστούμε  επίσης τους μουσικούς : Μπλέτσο  Αλέξανδρο στο βιολί, Σοφιανίδη Μανώλη στο λαούτο & Μπέλλα Γιάννη, στο τουμπερλέκι και όλους όσους έδωσαν τον χρόνο και την ψυχή τους για να πραγματοποιηθεί η εικαστική έκθεση και η εκδήλωση του σχολείου μας.   

Έχει διαβαστεί 37 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 23 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 18 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 162 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά