Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
ΧΡΗΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ
από Η Άλλη Άποψη
Σεμινάριο με θέμα “Using short films to promote Empathy and Self-awareness” (Χρησιμοποιώντας ταινίες μικρού μήκους για να προωθήσουμε την ενσυναίσθηση και την αυτογνωσία) πραγματοποίησε η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας με εισηγητή τον κ. Αθανάσιο Τσαπέλη (edushorts.com).
Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ταινίες μικρού μήκους και συμμετείχαν σε δραστηριότητες έκφρασης και επικοινωνίας συναισθημάτων, που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων παιχνίδια φαντασίας, αφήγηση, δραματοποίηση, χορευτικό αυτοσχεδιασμό, παντομίμα, ομαδικές συζητήσεις, ζωγραφική και πολλά ακόμα.
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας της Ένωσης.
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Supercourse για την ευγενική χορηγία τους.