Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Στάση εργασίας και συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στη 2ωρη στάση εργασίας (12-2 ή 2-4) που προκήρυξε η ΔΟΕ για την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και τους ζητεί να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας στις 12:00.
Κεντρικό αίτημά μας είναι η πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών και η κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών των μαθητών μας. Λέμε όχι στην αδιοριστία και την ελαστική εργασία.