Παρασκευή, 02 Οκτ, 2026

  • Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει
  • ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
  • Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες
  • Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI
  •  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης
Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει1 ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ2 Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες3 Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση4 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI5  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων

από Η Άλλη Άποψη
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ : Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας για τη μονιμοποίηση όλων των νεοδιόριστων

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ 2020!

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ

ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!

ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΙΚΕΣ!

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη ΔΙ.Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 Νοεμβρίου στις 2 μ.μ. με αίτημα την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από σκληρούς κι επίπονους αγώνες, με ομόφωνη απόφαση σήμερα του ΠΥΣΠΕ  της ΔΙ.Π.Ε. Α΄ Αθήνας μονιμοποιούνται οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι/ισσες του 2020.

Είχε ήδη προηγηθεί - να θυμίσουμε  -  η  δικαίωσή  τους  από  το  διοικητικό  δικαστήριο  το  καλοκαίρι,  μετά  την    προσφυγή  που κατατέθηκε μέσω των Συλλόγων από τη ΔΟΕ.

Θυμίζουμε πως ο ΣΕΠΕ Ημαθίας προχώρησε στις 6/9/2024 σε κατάθεση των συλλογικών αιτήσεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων συναδέλφων του 2020 και 2021 στη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας και αυτό το διάστημα ο Σύλλογός μας έχει ήδη συλλέξει και στείλει στη ΔΟΕ τα επιπλέον στοιχεία που ζητήθηκαν, προκειμένου να κατατεθεί η συλλογική προσφυγή προς τη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας,  αφού προηγουμένως παρέλθει  το  τρίμηνο  μη απάντησης. Ταυτόχρονα συλλέξαμε και αποστείλαμε στη ΔΟΕ τα στοιχεία για τους νεοδιόριστους του 2022 προκειμένου να προχωρήσουμε σε κατάθεση στη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας της αντίστοιχης συλλογικής αίτησης για την υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων.

Ως ΣΕΠΕ Ημαθίας τονίζουμε ότι τίποτα δε μας χαρίστηκε και η σημερινή θετική εξέλιξη οφείλεται στους συνεχείς  και σκληρούς αγώνες των συναδέλφων μέσα από τους Συλλόγους τους. Είναι   πραγματικά   σημαντική   νίκη   του   εκπαιδευτικού   κινήματος,   συνάδελφοι, που   οφείλεται  στα  Σωματεία  και  στην  Ομοσπονδία  μας  που  οργάνωσαν τον αγώνα  αλλά  και   στους   ίδιους  τους   νεοδιόριστους  συναδέλφους   μας,   που,  παρά   τον  φόβο,  τους εκβιασμούς,  ακόμα  και  τις  πειθαρχικές  διώξεις  που  ξεκίνησαν  ως  μέσο  πίεσης  το  τελευταίο  διάστημα, αντιστάθηκαν, γιατί πίστεψαν στο δίκιο του αγώνα τους κι εμπιστεύθηκαν τα Σωματεία τους! Μόνο αυτό, συνάδελφοι και συναδέλφισσες, θα μας πάει ένα βήμα πιο μπροστά, ένα βήμα πιο κοντά στις διεκδικήσεις μας! Η πίστη μας στον συλλογικό αγώνα! Καμία και κανένας μόνος! Μόνο η συσπείρωση στα πρωτοβάθμια σωματεία μας, αλλά και στην Ομοσπονδία μας μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια νικηφόρα αποτελέσματα!

Ο αγώνας, βέβαια, δε σταματά εδώ! Μέχρι να μονιμοποιηθούν όλοι οι νεοδιόριστοι,  μέχρι  να  μονιμοποιηθούν  όλοι  οι  συμβασιούχοι  συνάδελφοι/ισσες,  μέχρι  να αποσυνδεθεί  η  μονιμοποίηση  των  εκπαιδευτικών  από την  κατάπτυστη  αξιολόγηση,  μέχρι  να φτιάξουμε ένα σχολείο στο μπόι των ονείρων μας, δε θα σταματήσουμε να παλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις επόμενες γενιές!

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας καλεί σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Ημαθίας τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 2 μ.μ. με αίτημα την υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων όλων των νεοδιόριστων συναδέλφων μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΙΚΕΣ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στη ΔΙ.Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

τη ΔΕΥΤΕΡΑ 25 Νοεμβρίου στις 2 μ.μ. με αίτημα την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ!


Έχει διαβαστεί 661 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1729 επισκέπτες και 0 μέλη.