Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Βέροιας επισκέφτηκαν, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, οι καλλιτέχνες του Graffiti Toni Sulo και Cash

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Βέροιας επισκέφτηκαν, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, οι καλλιτέχνες του Graffiti Toni Sulo και Cash

To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο Βέροιας επισκέφτηκαν, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, οι καλλιτέχνες του Graffiti Toni Sulo και Cash.

Ο Toni Sulo, η κύρια θεματολογία στα έργα του οποίου είναι η γυναικεία φιγούρα στις διάφορες εκφάνσεις της, κοινωνικά θέματα, όπως η οικολογία και ο ρατσισμός, προσπαθεί μέσα από τα έργα του να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη. Ο Toni συνομίλησε με τους μαθητές/τριες του σχολείου σχετικά με την εμπειρία που έχει όσο αφορά το Graffiti, τα ταξίδια στο εξωτερικό και την συμμετοχή του σε διεθνή φεστιβάλ.

 Ο Cash ως αυτοδίδακτος και γνήσιος εκπρόσωπος του hip hop Graffiti και του Wild Style, έχει αναπτύξει στη διάρκεια των ετών το προσωπικό του ύφος και στυλ, ενώ με τα έργα του αναδεικνύει σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Ο Cash μοιράστηκε με τους μαθητές/τριες τις γνώσεις του σχετικά με τα είδη των σπρέι και τις βαλβίδες.

Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες υπό την καθοδήγηση των καλλιτεχνών δημιούργησαν graffiti στους τοίχους του σχολείου βασιζόμενοι στην τεχνική του Stencil με βιντεοπροβολέα και του Hip Hop Graffiti.

Το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του σχολείου «Το Graffiti στη Βέροια»  εντάσσεται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που εκπονεί ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με Τίτλο: «Graffiti το εικαστικό κίνημα του δρόμου -σε συνάρτηση με το Δημόσιο Αστικό Χώρο-Τέχνη ή Βανδαλισμός;».

Ο Διευθυντής του σχολείου Παπαγεωργίου Κυριάκος, οι μαθητές/τριες, καθώς και οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος Κατσιγιαννοπούλου Σταματία-Εικαστικός, Ζιώγος Γιώργος - Φιλόλογος και Ψαρά Ελένη - Πληροφορικός, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους καλλιτέχνες για την άμεση και θερμή ανταπόκριση της στην πρόσκληση του σχολείου μας.

Έχει διαβαστεί 359 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 866 επισκέπτες και 0 μέλη.