Πέμπτη, 22 Οκτ, 2020

• Eκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος στην Ευρωζώνη το δεύτερο τρίμηνο του 2020
  • Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων  882 νέα, 90 σε ΜΕΘ, 549 θάνατοι συνολικά, 5 κρούσματα στην Ημαθία
  • Μητσοτάκης: Μάσκες παντού  Απαγόρευση κυκλοφορίας από 12:30 έως 5 το πρωί στις περιοχές  που βρίσκονται στο Επίπεδο 3 και 4.
  • ΚΚΕ: Για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη φυλάκιση των καταδικασμένων Χρυσαυγιτών
  • ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
  • ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Η φυλάκιση των περισσότερων ναζί δικαιώνει τα θύματα και ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου του λαού
Eκτινάχθηκε το δημόσιο χρέος στην Ευρωζώνη το δεύτερο τρίμηνο του 20201 Κορονοϊός: Νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων  882 νέα, 90 σε ΜΕΘ, 549 θάνατοι συνολικά, 5 κρούσματα στην Ημαθία 2 Μητσοτάκης: Μάσκες παντού  Απαγόρευση κυκλοφορίας από 12:30 έως 5 το πρωί στις περιοχές  που βρίσκονται στο Επίπεδο 3 και 4.  3 ΚΚΕ: Για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τη φυλάκιση των καταδικασμένων Χρυσαυγιτών4 ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ5 ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ: Η φυλάκιση των περισσότερων ναζί δικαιώνει τα θύματα και ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου του λαού6

Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο

Τι συμβαίνει όταν το «υποκείμενο νόσημα» της δυσανεξίας σε κάθε λαϊκή κινητοποίηση, σε κάθε δίκαιο αίτημα των εργαζομένων και της νεολαίας, συναντάται με την προσπάθεια της αστικής τάξης να επιβάλει «σιγή νεκροταφείου» στο λαό; Τότε ξεχειλώνει το μίσος απέναντι στους αγώνες, που δυναμώνουν το τελευταίο διάστημα, με τα παπαγαλά... Περισσότερα

Σχόλιο της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) για την ανακοίνωση της ΔΗΣΥ

Σχόλιο της ΑΣΕ (ΠΑΜΕ) για την ανακοίνωση της ΔΗΣΥ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΗΣΥ με την οποία υποτίθεται πως απαντά στην καταγγελία μας για την αναίτια, αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική επίθεση που δέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Άννα Κοκοζίδου από τη Διευθύντρια του 4ου Δ.Σ. Βέροιας είναι πραγματικά ανάξια απάντησης.

Συνιστούμε, ωστόσο, στους συναδέλφους της ΔΗΣΥ, που αρέσκονται να αυτοπροσδιορίζονται ως θεματοφύλακες των αποφάσεων της ΔΟΕ, να διαβάσουν προσεκτικά την 591/2-4-2018 απόφαση της ΔΟΕ, την οποία κι επισυνάπτουμε, μήπως, έστω και κατόπιν εορτής, αντιληφθούν γιατί καταγγέλθηκε ως αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική η συγκεκριμένη στάση της Διευθύντριας και η απρόκλητη επίθεσή της στην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

Τέλος, συνάδελφοι της ΔΗΣΥ, σας ενημερώνουμε πως επισκεπτόμαστε τις σχολικές μονάδες χρόνια τώρα - κι όχι μόνο παραμονές εκλογών όπως συνηθίζετε όλοι οι υπόλοιποι - και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, όπως κι οι συνάδελφοί μας άλλωστε, ποιοι Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων και ποιες Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων διευκολύνουν με τη στάση τους την ελεύθερη συνδικαλιστική ενημέρωση και ποιοι στον αντίποδα - λιγοστοί ομολογουμένως - κρυπτόμενοι πίσω από τη νομιμότητα - όπως η συνδικαλίστριά σας - και σε πρόδηλη αντιδιαστολή με τις αποφάσεις της ΔΟΕ βάζουν εμπόδια και δυσχεραίνουν τη συνδικαλιστική ενημέρωση.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

Βέροια 21/2/2020

Από την εκδήλωση της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" στο Foyer στη Βέροια(27/12/19)

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου