Τετάρτη, 26 Ιούν, 2019

  • Περιοδεία του Σύριζα στον Άγιο Γεώργιο.
  • Δήμος Βέροιας: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΜΙΑΣ Από χαλαζόπτωση
  • ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
  • Καλοκαιρινές βουτιές στην Τεχνολογία και τη Μουσική. Δημιουργικές δράσεις για παιδιά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας
  • Η Διακήρυξη του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών
  • Ο Νάσος Ηλιόπουλος στη Βέροια.
Περιοδεία του Σύριζα στον Άγιο Γεώργιο.1 Δήμος Βέροιας: ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΜΙΑΣ Από χαλαζόπτωση2 ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ3 Καλοκαιρινές βουτιές στην Τεχνολογία και τη Μουσική. Δημιουργικές δράσεις για παιδιά στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας4 Η Διακήρυξη του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών5 Ο Νάσος Ηλιόπουλος στη Βέροια.6

Το Σχόλιο της Ημέρας

10 χρόνια προσφοράς!

print
email
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
10 χρόνια προσφοράς!

Δέκα χρόνια ζωής συμπλήρωσε- έχοντας πλούσιο ενεργητικό πολύμορφων δράσεων- η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.)  η οποία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και κήρυξε την έναρξη του επετειακού έτους, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Εταιρείας, στο Αρχοντικό Μπέκα. Την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Ο π. Παύλος μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη και μίλησε με λόγια αγάπης και θαυμασμού για το έργο της Εταιρείας, σημειώνοντας πως είναι σπουδαίο και ανεκτίμητο. Ευχήθηκε δε η Εταιρεία να συνεχίσει με ομόνοια, αλλά και αλληλοσεβασμό στην διαφορετικότητα της κάθε άποψης, για πολλά χρόνια και να φτάσει στο σημείο οι διάδοχοι των σημερινών μελών της να είναι ακόμη πιο ένθερμοι μελετητές της ιστορίας.

Μετά τον χαιρετισμό του εκπροσώπου της Μητρόπολης, η πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΜΙΠΗ Ολυμπία Μπέτσα καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, αλλά και για την στήριξή τους στο έργο της Εταιρείας. Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο π. Αθανάσιος Βουδούρης, ο πρώτος πρόεδρος και βασικό ιδρυτικό μέλος της ΕΜΙΠΗ, ο οποίος αναφέρθηκε στους σημαντικούς σταθμούς της Εταιρείας, τα πρώτα βήματά της, έφερε στη μνήμη του όσους ανέφεραν στον ίδιο και στα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη ότι η Εταιρεία δεν θα έχει ζωή πάνω από δύο χρόνια επειδή δούλευαν με τις δικές τους δυνάμεις και όχι σε θεσμούς και φορείς.

Ο Δήμαρχος Βέροιας εκπροσωπήθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Σιακαβάρα, πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Βέροιας η οποία στεγάζεται στο ίδιο κτίριο. Μεταξύ των άλλων παρόντων, μελών και φίλων της ΕΜΙΠΗ, ήταν ο επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας Παύλος Πυρινός, ο πρόεδρος της ΤΚ Φυτειάς Νίκος Αγγέλου, καθώς και εκπρόσωποι Σωματείων και Συλλόγων της Ημαθίας. Το "φλουρί" έτυχε η δικηγόρος από τη Νάουσα Μαρία Τορορή, η οποία έλαβε από την πρόεδρο της Εταιρείας Ολυμπία Μπέτσα ως δώρο επιλεγμένες εκδόσεις της Εταιρείας. Μετά το τέλος της τελετής της κοπής της βασιλόπιτας ακολούθησε η Γενική Συνέλευση, κατά την οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα, έγινε έγκριση εγγραφής νέων μελών και οριστικοποιήθηκαν οι επετειακές δράσεις για το 2018.

Έχει διαβαστεί 112 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Σποτ του ΚΚΕ για τις εκλογές

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 28 °C
Άνεμος ΒΒΔ 3-4 μποφόρ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 29 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2-3 μποφόρ

Πέμπτη, 27 Ιουνίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 20 ως 32 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 167 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά