«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Βραδιές Χορού από την ΚΕΠΑ στη Βέροια
από Η Άλλη Άποψη
Η Σχολή Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας σας προσκαλεί στην παράσταση «Βραδιές Χορού 2014» την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαΐου 2014, ώρα 8.30 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών.
Θα παρουσιαστούν χορογραφίες κλασικού και σύγχρονου χορού σε χορογραφίες των καθηγητριών Μαυρέτας Λενικάκη και Έλσας Σίσκου, Λάτιν χορών (σάλσα, τσα – τσα – τσα, αργεντίνικο τάνγκο, ρούμπα κ.ά.) της καθηγήτριας Ευγενίας Κοτανίδου-Μπενάκη, και χιπ χοπ του καθηγητή Γιώργου Μπόλματη.