Παρασκευή, 02 Οκτ, 2026

  • Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει
  • ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ
  • Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες
  • Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI
  •  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης
Πνιγμός του κουβανικού λαού: η πρόθεση που ο Λευκός Οίκος δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να κρύψει1 ΠΑΜΕ: Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ2 Συνάντηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ με την κόρη του Τσε Γκεβάρα, Αλέιδα, στις Βρυξέλλες3 Πρωταγωνιστικό ρόλο στα εγκληματικά σχέδια της ΕΕ για τη Μετανάστευση παίζει η κυβέρνηση4 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Σοβαρές ελλείψεις, απουσία ουσιαστικών ελέγχων και κίνδυνος περικοπής των κονδυλίων της ΚΑΠ στην Ελλάδα με βάση έκθεση της DG AGRI5  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας επεκτείνει το δίκτυό της με δέκα νέες μονάδες αυτοεξυπηρέτησης 6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Οι δύο όψεις

Οι δύο όψεις

«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Σεμινάριο πιάνου

από Η Άλλη Άποψη
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Σεμινάριο πιάνου

Το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας διοργανώνει σεμινάριο πιάνου με την διάσημη παιδαγωγό και σολίστ στο πιάνο Δόμνα Ευνουχίδου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου 2022, στην Αντωνειάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Βέροια, Α. Αντωνιάδη 19) κατά τις ώρες 10 το πρωί με 5.00 το απόγευμα και τις δύο μέρες .

Δεκτοί θα γίνουν μαθητές επιπέδου Μέσης και Ανωτέρας.

Για τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας η συμμετοχή θα είναι δωρεάν ενώ για τους ενεργούς μαθητές εκτός ΔΩΒ 80€, και για τους ακροατές 40€.

Πληροφορίες 2331078105, 78100

 

 

Η Δόμνα Ευνουχίδου αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης (τάξη του Α.Κοντού) με άριστα παμψηφεί και πρώτο βραβείο. Πήρε δίπλωμα της Ecole Normale de Musique στο Παρίσι, (τάξη της Jeanne Blancard). Ήταν μαθήτρια του Aldo Ciccolini από το 1968 ως το 1972 και τελείωσε τις σπουδές της στο Conservatoire National Superieur de Musique του Παρισιού με πρώτο βραβείο στο πιάνο και την μουσική δωματίου.

Μελέτησε επίσης με τον Ludwig Hoffmann στην Musikhochschule του Μονάχου και τον Leonard Hokanson στην Musikhochschule της Φραγκφούρτης. Εργάστηκε σε σεμινάρια και καλοκαιρινές ακαδημίες με τους Maurizio Pollini, Mstslav Rostropovich, Friedrich Wuhrer, Gyorgy Sebok, Leon Fleischer, Ilona Kabos και τον Stanislas Neuhaus.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ με όλες τις Ελληνικές ορχήστρες, με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βουδαπέστης, την ορχήστρα Philarmonia του Λονδίνου, την Φιλαρμονική της Μαδρίτης, την Συμφωνική Ορχήστρα της Νοτιοδυτικής Γερμανίας, την φιλαρμονική του Thuringen, την ορχήστρα Pro-Musica της Οξφόρδης και την Φιλαρμονική της Κωνσταντινούπολης.

Συμμετείχε σαν σολίστ σε φεστιβάλ στην Ελλάδα (Αθηνών, Σαντορίνης, Σύμης, Πατρών, Ηρακλείου, Δημήτρια κ.α.) καθώς και στο εξωτερικό (Aix-en-Provence, Donaueschingen, Sion, Οχρίδας και Midem-Cannes). Στο Midem-Cannes, η Ευνουχίδου ήταν η μόνη εκπρόσωπος της Federation Internationale des Jeunesses Musicales, επιλεγμένη μετά από ακροάσεις πολλών υποψηφίων πιανιστών από 35 χώρες.

Η δισκογραφία της περιλαμβάνει όλα τα έργα για πιάνο του Γιάννη Κωνσταντινίδη, καθώς και έργα των Αιμιλίου Ριάδη, Μανώλη Καλομοίρη και Maurice Ravel. Έχει επίσης ηχογραφήσει πολλά προγράμματα για την Ελληνική και διεθνή ραδιόφωνία και τηλεόραση. Το ρεπερτόριό της αποτελείται από 40 κοντσέρτα και μια μεγάλη επιλογή έργων για σόλο πιάνο, από τον Μπάχ μέχρι σήμερα.

Το 1998 ίδρυσε το Piandaemonium, ένα συγκρότημα δώδεκα πιανιστών σε έξι πιάνα.

Από το 2008 μέχρι το 2012 διευθύνει το Νομαρχιακό Ωδείο Φλώρινας, ένα Ωδείο με πάνω από 400 μαθητές. Είναι συχνά μέλος Ελληνικών και διεθνών κριτικών επιτροπών.


Έχει διαβαστεί 1017 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 1519 επισκέπτες και 0 μέλη.