Δευτέρα, 22 Ιούλ, 2019

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες
  • Τα στερνά και τα πρώτα…
  • Ευδοκίμως τερματήσας
  • Συνεδρίαση μισής ώρας!
  • ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ
  • «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΚΟ του ΚΚΕ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού με προτάσεις νόμου και τροπολογίες1 Τα στερνά και τα πρώτα…2 Ευδοκίμως τερματήσας3 Συνεδρίαση μισής ώρας!4 ΠΑΜΕ: Να μην περάσουν οι αλλαγές στο ΣΕΠΕ5 «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Καταψήφισε τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Μεταφορών της χώρας6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΔΗΠΕΘΕ: «1ος Διαγωνισμός εικαστικών»

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΔΗΠΕΘΕ: «1ος Διαγωνισμός εικαστικών»

Το Δίκτυο «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού», αποτελούμενο από τα έξι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Ιωαννίνων (Ηπείρου),  Βέροιας, Καβάλας, Κοζάνης και Σερρών (Μακεδονίας) και Κομοτηνής (Θράκης), στο πλαίσιο των κοινών τους δράσεων πολιτισμού και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  των συγκεκριμένων Περιφερειακών Ενοτήτων των τριών γεωγραφικών διαμερισμάτων, προκήρυξε τον 1ο διαγωνισμό Εικαστικών (μάσκας-προσωπείου και ζωγραφικής για το θέατρο-σκηνογραφίας).

Στα όρια χωρικής ευθύνης  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας και Πέλλας.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, η κριτική επιτροπή,   με  πρόεδρο  τη  Λένα Δημητριάδου, Αρχιτέκτονα, MSc, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας,  και μέλη 1) τον Νίκο Μαυροκεφαλίδη, πρόεδρο Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, 2) τη Μαρία Μαχαίρα, Διακοσμήτρια, εκπαιδευτικό Δ.Ε.  Ημαθίας, 3) την Κωνσταντία Μπουλασίκη, Αρχιτέκτονα, εκπαιδευτικό Δ.Ε. Ημαθίας και 4) τον Νίκο Τσιαπάρα, ζωγράφο, εκπαιδευτικό Δ.Ε. Ημαθίας,  συνεδρίασε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και αξιολόγησε τις 31 συμμετοχές των 41 μαθητών από τα σχολεία Πέλλας και Ημαθίας. Τα περισσότερα έργα-συμμετοχές στον 1ο Διαγωνισμό Εικαστικών είναι μάσκες, ενώ υπάρχουν και πρόσωποι, αλλά και πίνακες, σχετικοί με το θέατρο.

Η κριτική επιτροπή προέκρινε και τα 31 έργα, καθώς όλα είναι υψηλού εικαστικού επιπέδου. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, βάση της προκήρυξης δράσεων του Δικτύου θα εκδώσει λεύκωμα, που θα περιλαμβάνει όλα τα έργα, τα οποία θα παρουσιαστούν σε έκθεση, μαζί με τα έργα των άλλων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., κατά τη διάρκεια της «Θεατρικής Άνοιξης Εφήβων του Δικτύου».

To ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας  ευχαριστεί και συγχαίρει τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας και Πέλλας, καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων, που συμμετείχαν!

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχει διαβαστεί 119 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως καθαρός
Κυρίως καθαρός
Θερμοκρασία 24 °C
Άνεμος ΒΒΔ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 23 Ιουλίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 21 ως 33 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου

Μερική λιακάδα
Μερική λιακάδα
Θερμοκρασία 19 ως 32 °C
Άνεμος Β 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 142 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά