Δευτέρα, 18 Νοέ, 2019

  • Βέροια: Ν΄ αλλάξει ο τρόπος εορτασμού του Πολυτεχνείου!
  • Ν’ αξιοποιηθεί!
  • Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα στον Άγιο Γεώργιο
  • ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΤΑ”
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 577)
  • Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Βέροια: Ν΄ αλλάξει ο τρόπος εορτασμού του Πολυτεχνείου!1 Ν’ αξιοποιηθεί!2 Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα στον Άγιο Γεώργιο3 ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ  ΣΤΗΝ ΕΡΤ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΠΤΑ”4 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 577)5 Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΔΗΠΕΘΕ: «1ος Διαγωνισμός εικαστικών»

print
email
από Η Άλλη Άποψη
ΔΗΠΕΘΕ: «1ος Διαγωνισμός εικαστικών»

Το Δίκτυο «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού», αποτελούμενο από τα έξι ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., Ιωαννίνων (Ηπείρου),  Βέροιας, Καβάλας, Κοζάνης και Σερρών (Μακεδονίας) και Κομοτηνής (Θράκης), στο πλαίσιο των κοινών τους δράσεων πολιτισμού και σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  των συγκεκριμένων Περιφερειακών Ενοτήτων των τριών γεωγραφικών διαμερισμάτων, προκήρυξε τον 1ο διαγωνισμό Εικαστικών (μάσκας-προσωπείου και ζωγραφικής για το θέατρο-σκηνογραφίας).

Στα όρια χωρικής ευθύνης  του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας και Πέλλας.

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, η κριτική επιτροπή,   με  πρόεδρο  τη  Λένα Δημητριάδου, Αρχιτέκτονα, MSc, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας,  και μέλη 1) τον Νίκο Μαυροκεφαλίδη, πρόεδρο Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, 2) τη Μαρία Μαχαίρα, Διακοσμήτρια, εκπαιδευτικό Δ.Ε.  Ημαθίας, 3) την Κωνσταντία Μπουλασίκη, Αρχιτέκτονα, εκπαιδευτικό Δ.Ε. Ημαθίας και 4) τον Νίκο Τσιαπάρα, ζωγράφο, εκπαιδευτικό Δ.Ε. Ημαθίας,  συνεδρίασε στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και αξιολόγησε τις 31 συμμετοχές των 41 μαθητών από τα σχολεία Πέλλας και Ημαθίας. Τα περισσότερα έργα-συμμετοχές στον 1ο Διαγωνισμό Εικαστικών είναι μάσκες, ενώ υπάρχουν και πρόσωποι, αλλά και πίνακες, σχετικοί με το θέατρο.

Η κριτική επιτροπή προέκρινε και τα 31 έργα, καθώς όλα είναι υψηλού εικαστικού επιπέδου. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, βάση της προκήρυξης δράσεων του Δικτύου θα εκδώσει λεύκωμα, που θα περιλαμβάνει όλα τα έργα, τα οποία θα παρουσιαστούν σε έκθεση, μαζί με τα έργα των άλλων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., κατά τη διάρκεια της «Θεατρικής Άνοιξης Εφήβων του Δικτύου».

To ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας  ευχαριστεί και συγχαίρει τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Ημαθίας και Πέλλας, καθώς και τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων, που συμμετείχαν!

 

 

 

 

 

 

 

 

Έχει διαβαστεί 135 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Καταιγίδες
Καταιγίδες
Θερμοκρασία 13 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου

Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Μερικώς συννεφιασμένος με δυνατές βροχές
Θερμοκρασία 10 ως 18 °C
Άνεμος ΝΑ 0-1 μποφόρ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 12 ως 17 °C
Άνεμος ΒΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 94 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά