Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»
  • Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή
  • Αποστολή
  • ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος
  • Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο
  • Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός
ΚΚΕ: Τεράστιες οι ευθύνες του επιτελικά ανίκανου κράτους να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και το φυσικό πλούτο που τα θεωρεί «κόστος»1 Νέοι κρίκοι εμπλοκής από την Ουκρανία έως τη Μέση Ανατολή2 Αποστολή3 ΠΑΣΟΚ και μικρομεσαία επιχειρηματικότητα: Έργα και ημέρες της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας για τις ανάγκες του συστήματος4 Το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου στο Βέρμιο5 Γνώριμες οι Σειρήνες, γνωστός και ο προορισμός6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

Διήμερο πανηγύρι στη Φυτειά

από Η Άλλη Άποψη
Διήμερο πανηγύρι στη Φυτειά

Η καρδιά της παράδοσης και του πολιτισμού θα χτυπήσει δυνατά στη Φυτειά κατά το διήμερο πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Αυγούστου στην κεντρική πλατεία του χωριού. Το πανηγύρι αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου, αναδεικνύοντας τη ζωντανή κληρονομιά της περιοχής μέσα από χορούς, τραγούδια και λαϊκά δρώμενα.


Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Αυγούστου με την εμφάνιση του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας, ο οποίος θα φέρει στη σκηνή τον αυθεντικό ήχο και τα βήματα των μικρασιατικών παραδόσεων. Ο Σύλλογος αναμένεται να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό θέαμα, γεμάτο συγκίνηση και νοσταλγία για τις αλησμόνητες πατρίδες. Την ίδια βραδιά, η Χορευτική Ομάδα Φυτειάς «Το Αμπελικό» θα συνεχίσει τη γιορτή.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειάς θα παρουσιάσουν μια πλούσια ποικιλία παραδοσιακών χορών. Οι χορευτές, από όλες τις ηλικίες, θα αποδείξουν για άλλη μια φορά τη σημασία της παράδοσης στην τοπική κοινότητα.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες αναμένεται να απολαύσουν ένα γνήσιο παραδοσιακό πανηγύρι, το οποίο θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και πολλή διασκέδαση μέχρι αργά τη νύχτα. Η πλατεία της Φυτειάς θα γεμίσει από κόσμο, μουσική και χορό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει άλλες εποχές.

Το πανηγύρι της Φυτειάς αναμένεται να αποδείξει και πάλι ότι η παράδοση παραμένει ζωντανή και συνεχίζει να ενώνει τις γενιές, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους όσοι θα συμμετάσχουν.


Έχει διαβαστεί 527 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 882 επισκέπτες και 0 μέλη.