Πέμπτη, 02 Ιουλ, 2026

  • Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό
  • Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο
  • Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα
  • ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων
  • ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα
  • ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η προσπάθεια τσουβαλιάσματος και συκοφάντησης θα πέσει στο κενό1 Ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία: Εντείνονται τα εκατέρωθεν χτυπήματα ενώ ΝΑΤΟ και ΕΕ ενισχύουν στρατιωτικά και οικονομικά το Κίεβο2 Πλήθος κόσμου στο καθιερωμένο αντάμωμα των επαναπατρισθέντων πολιτικών προσφύγων στη Νάουσα3 ΟΓΕ: Η «κανονικότητα» της γυναικείας ανισοτιμίας σφυρηλατείται από τη στρατηγική της ΕΕ και όλων των κυβερνήσεων4 ΚΚΕ: Άθλια η προσπάθεια της ΝΔ να αξιοποιήσει μια εγκληματική ενέργεια για να επιτεθεί στους αγώνες του λαού και να στήσει κάλπικα δίπολα5 ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος Πρόεδρος και από κρυπτονομίσματα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Αντιλαϊκό από χέρι

Η συζήτηση στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τη θέση του ΚΚΕ ότι η συνταγματική αναθεώρηση στοχεύει σε ένα πιο ισχυρό και ευέλικτο κράτος για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, επομένως πιο εχθρικό και επιθετικό απέναντι στον λαό. Τόσο οι προτάσεις της κυβερνητικής πλειοψηφίας όσο και η στάση των άλλων κομμ... Περισσότερα

Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της «ΕΥΗΧΗΣ ΠΟΛΗΣ». Αξίζουν σίγουρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους/ες τους συντελεστές. Ιδιαίτερη μνεία στις εργαζόμενες και εργαζόμενους της ΚΕΠΑ που προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους, πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μπορούμε όλοι εμείς να τις απολαύσουμε.

Ενδεικτική είναι και η απολογιστική ανάρτηση στο fb  του προέδρου της ΚΕΠΑ Κώστα Ρίζου:

"Φέτος στρέψαμε το βλέμμα μας κυρίως στος νέους που επηρεάστηκαν κατά την άποψή μας περισσότερο από όλους στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Αυτό το θαυμάσιο που ζήσαμε τις τρεις αυτές μέρες είναι αποτέλεσμα πρώτα πρώτα, φυσικά, από το άριστο καλλιτεχνικό θέαμα που απολαύσαμε από τα σχήματα που επιλέξαμε αλλά και της ομαδικής δουλειάς του προσωπικού της ΚΕΠΑ για την προετοιμασία και δεν θα σταματήσω να το τονίζω όποτε βρίσκω ευκαιρία. Αναφέρομαι στους τεχνικούς, ηχολήπτες, φωτιστές, οικονομική και διοικητική υπηρεσία, υπηρεσία παραγωγής, υπηρεσία πληροφορικής, υπηρεσία καθαριότητας... Είναι μεγάλη η τιμή για εμένα που με συμπεριέλαβαν οι συνάδελφοι σε αυτή την ομάδα ως ίσο προς ίσους.

Ευχαριστώ την γενική διευθύντρια κυρία Γρηγοριάδου Κατερίνα γιατί με τη δική της καθοδήγηση, αποτέλεσμα πολυετούς πείρας και ουσιαστικής γνώσης είχαμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τους εθελοντές και εθελόντριες μέσα κι έξω από την ΚΕΠΑ για τις ατελείωτες ώρες και ψυχή που αφιέρωσαν. Ευχαριστώ τους εξωτερικούς συνεργάτες ήχου, φωτισμού για τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα με την οποία πρόσφεραν τη γνώση και την πείρα τους γι αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τα ΜΜΕ για τη στήριξη και προβολή της προσπάθειας αυτής με όλους τους κανόνες δεοντολογίας και αλληλοσεβασμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ που μας εμπιστεύθηκε να στηρίξουμε την τόσο συγκινητική προσπάθειά του με το ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!

Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες όλων των παραστάσεων ανεξαιρέτως, που ανταποκρίθηκαν πρώτα πρώτα στο κάλεσμά μας αλλά κυρίως για το τόσο υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που μας πρόσφεραν σε όλες τις

συναυλίες.

Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές του Ωδείου της ΚΕΠΑ κύριο Πέτρο Ρίστα και την κυρία Μωχάμεντ Νάντια και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στα υπέροχα μουσικά σύνολα που απολαύσαμε την τρίτη μέρα.

Ευχαριστώ τον δάσκαλο παραδοσιακών χορών κύριο Σταυρίδη Σάκη και την ομάδα των χορευτών που συμμετείχαν στην πατινάδα της έναρξης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τέλος όλους τους συμπολίτες που στήριξαν με την τόσο θερμή παρουσία τους όλες αυτές τις μέρες, την προσπάθεια αυτή! Ελπίζω να ικανοποιήθηκαν όλες οι απαιτήσεις και επιθυμίες! Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι και ρυθμό για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις!"

 

Έχει διαβαστεί 612 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 463 επισκέπτες και 0 μέλη.