Κυριακή, 26 Απρ, 2026

  • Ένοπλος άνοιξε πυρ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου παρόντος του Τραμπ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ   : Κατάθεση προβλημάτων στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας
  • Νέα πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο παρά τη νέα εκεχειρία
  • ΚΚΕ: Οι συμφωνίες Μητσοτάκη και Μακρόν έχουν πυξίδα τα κέρδη των μονοπωλίων ενώ μπλέκουν βαθύτερα τη χώρα στους πολέμους
  • O τζόγος είναι σύμπτωμα σήψης και παρακμής της καπιταλιστικής κοινωνίας
  • Ο Ν. Δένδιας αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμμετοχής σε στρατιωτική δύναμη στα Στενά του Ορμούζ
Ένοπλος άνοιξε πυρ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου παρόντος του Τραμπ1 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ   : Κατάθεση προβλημάτων στο Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας2 Νέα πλήγματα του Ισραήλ στον Λίβανο παρά τη νέα εκεχειρία3 ΚΚΕ: Οι συμφωνίες Μητσοτάκη και Μακρόν έχουν πυξίδα τα κέρδη των μονοπωλίων ενώ μπλέκουν βαθύτερα τη χώρα στους πολέμους4 O τζόγος είναι σύμπτωμα σήψης και παρακμής της καπιταλιστικής κοινωνίας5 Ο Ν. Δένδιας αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συμμετοχής σε στρατιωτική δύναμη στα Στενά του Ορμούζ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Για την πρόσβαση των παιδιών στα social media

Του Αλέκου Χατζηκωστα * Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και παίρνει διαστάσεις. Η κρίση ψυχικής υγείας στα παιδιά παγκοσμίως επιδεινώνεται και έφθασε σε κρίσιμο σημείο, από την «ανεξέλεγκτη εξάπλωση» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης , σύμφωνα για παράδειγμα με έκθεση της οργάνωσης για τα δικαιώματα των παιδιών «KidsRig... Περισσότερα

Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!

Ολοκληρώθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο της «ΕΥΗΧΗΣ ΠΟΛΗΣ». Αξίζουν σίγουρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους/ες τους συντελεστές. Ιδιαίτερη μνεία στις εργαζόμενες και εργαζόμενους της ΚΕΠΑ που προσέφεραν τον καλύτερο εαυτό τους, πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να μπορούμε όλοι εμείς να τις απολαύσουμε.

Ενδεικτική είναι και η απολογιστική ανάρτηση στο fb  του προέδρου της ΚΕΠΑ Κώστα Ρίζου:

"Φέτος στρέψαμε το βλέμμα μας κυρίως στος νέους που επηρεάστηκαν κατά την άποψή μας περισσότερο από όλους στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Αυτό το θαυμάσιο που ζήσαμε τις τρεις αυτές μέρες είναι αποτέλεσμα πρώτα πρώτα, φυσικά, από το άριστο καλλιτεχνικό θέαμα που απολαύσαμε από τα σχήματα που επιλέξαμε αλλά και της ομαδικής δουλειάς του προσωπικού της ΚΕΠΑ για την προετοιμασία και δεν θα σταματήσω να το τονίζω όποτε βρίσκω ευκαιρία. Αναφέρομαι στους τεχνικούς, ηχολήπτες, φωτιστές, οικονομική και διοικητική υπηρεσία, υπηρεσία παραγωγής, υπηρεσία πληροφορικής, υπηρεσία καθαριότητας... Είναι μεγάλη η τιμή για εμένα που με συμπεριέλαβαν οι συνάδελφοι σε αυτή την ομάδα ως ίσο προς ίσους.

Ευχαριστώ την γενική διευθύντρια κυρία Γρηγοριάδου Κατερίνα γιατί με τη δική της καθοδήγηση, αποτέλεσμα πολυετούς πείρας και ουσιαστικής γνώσης είχαμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ τους εθελοντές και εθελόντριες μέσα κι έξω από την ΚΕΠΑ για τις ατελείωτες ώρες και ψυχή που αφιέρωσαν. Ευχαριστώ τους εξωτερικούς συνεργάτες ήχου, φωτισμού για τη σοβαρότητα και υπευθυνότητα με την οποία πρόσφεραν τη γνώση και την πείρα τους γι αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τα ΜΜΕ για τη στήριξη και προβολή της προσπάθειας αυτής με όλους τους κανόνες δεοντολογίας και αλληλοσεβασμού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ που μας εμπιστεύθηκε να στηρίξουμε την τόσο συγκινητική προσπάθειά του με το ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!

Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες όλων των παραστάσεων ανεξαιρέτως, που ανταποκρίθηκαν πρώτα πρώτα στο κάλεσμά μας αλλά κυρίως για το τόσο υψηλό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που μας πρόσφεραν σε όλες τις

συναυλίες.

Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές του Ωδείου της ΚΕΠΑ κύριο Πέτρο Ρίστα και την κυρία Μωχάμεντ Νάντια και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στα υπέροχα μουσικά σύνολα που απολαύσαμε την τρίτη μέρα.

Ευχαριστώ τον δάσκαλο παραδοσιακών χορών κύριο Σταυρίδη Σάκη και την ομάδα των χορευτών που συμμετείχαν στην πατινάδα της έναρξης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τέλος όλους τους συμπολίτες που στήριξαν με την τόσο θερμή παρουσία τους όλες αυτές τις μέρες, την προσπάθεια αυτή! Ελπίζω να ικανοποιήθηκαν όλες οι απαιτήσεις και επιθυμίες! Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι και ρυθμό για ακόμη καλύτερες διοργανώσεις!"

 

Έχει διαβαστεί 602 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 749 επισκέπτες και 0 μέλη.