του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας
από Η Άλλη Άποψη
Τον προστάτη του Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη τίμησε σήμερα ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας. Στο πλαίσιο του εορτασμού, ο σύλλογος πραγματοποίησε αγιασμό στα γραφεία του (προηγήθηκε εκκλησιασμός) και στη συνέχεια καλωσόρισε τους νέους δικηγόρους και αποχαιρέτησε τους δικηγόρους που αποχώρησαν από το επάγγελμα.
Εισαγωγική ομιλία έκανε ο πρόεδρος Φώτης Καραβασίλης, ενώ εκ μέρους των νέων δικηγόρων ομιλία πραγματοποίησε ο Φώτης Κόβας, και την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Χατζόγλου με θέμα: «Ο Δικηγόρος – άνθρωπος».
Οι αποχωρήσαντες δικηγόροι ήταν οι
Αθανάσιος Ορταντζόγλου και Μαρία Ζιούζιου. Επίσης καλωσόρισε τους νέους δικηγόρους Φώτη Κόβα, Δημήτρη Μανωλίδη, Μαρία (Μιρέλα) Ορταντζόγλου, και Κωνσταντίνο Μπούθα.