«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι!
από Η Άλλη Άποψη
Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι- στο πλαίσιο της «Εύηχης Πόλης»- προσέφεραν στο πεζοδρομημένο κέντρο της Βέροιας το μουσικό σχήμα Markab Trio το βράδυ της Πέμπτης 22/6. Ένα ταξίδι με ελληνικά, Βalkan, τσιγγάνικα, τούρκικα, σεφαραδίτικα, κέλτικα, αρμένικα, ισπανικά τραγούδια αλλά και συνθέσεις του Markab Trio.
Το μουσικό τρίο, που αποτελείται από τη Ρούλα Τσέρνου στο τραγούδι, τον Στέφανο Σεκέρογλου στο βιολί και φωνητικά και τον Γιάννη Καρακαλπακίδη στην κιθάρα και τα φωνητικά.