«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Ερωτικός και πολιτικός ο Αλκίνοος Ιωαννίδης!
από Η Άλλη Άποψη
Ο Κύπριος καλλιτέχνης Αλκίνοος Ιωαννίδης ενθουσίασε και συγκίνησε τους θαυμαστές του στη Βέροια, στη συναυλία που διοργάνωσε η ΚΕΠΑ στο Χώρο Τεχνών το βράδυ της Κυριακής 11/12.
Με τα τραγούδια του ταξίδεψε μελωδικά το πολυπληθές κοινό του σε τόπους που γοητεύουν αλλά και πληγώνουν: Στον έρωτα, τη νοσταλγία, στη μετανάστευση, στην προσφυγιά, στη Κωνσταντινούπολη, στην Κύπρο. Και κυρίως με στίχους μεστούς και στιβαρούς!
Οι συντελεστές της μοναδικής αυτής συναυλίας ήταν: