Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
For… stARTer στη Γκαλερί Παπατζίκου
από Η Άλλη Άποψη
Με επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια (14/3) στην Γκαλερί Παπατζίκου μίας ακόμη έκθεσης με έργα νέων παιδιών, με κοινή αφετηρία το Γ’ εργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ, και επιμέλεια του καθηγητή του, Γιώργου Τσακίρη,. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και 14-4-15.
Την έκθεση τη χαρακτηρίζει η πολυθεματικότητα και η πολυγλωσσία, με τον αέρα ελευθερίας που παρέχει ο Γιώργος Τσακίρης στους φοιτητές του.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Δόβρης Ηλίας, Κυρμακίδου Εύη, Παναγιώτου Μαρία, Παπαδοπούλου Ελένη, Πάσχου Αργυρώ, Παπαχρήστου Σουζάνα, Πετρίδου Ελευθερία και Σοφιανοπούλου Άννη. (Στη ΦΩΤΟ η Βίκυ Παπατζίκου με τις καλλιτέχνιδες της έκθεσης)