Κυριακή, 08 Δεκ, 2019

  • Βέροια:Ημερίδα με θέμα "Πώς μεγαλώνουμε ένα ευτυχισμένο παιδί; Τεχνικές διαχείρισης βίας, επιθετικότητας και αποκλίνουσας συμπεριφοράς για γονείς και εκπαιδευτικούς"
  • Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο μπάσκετ
  • Απίστευτη αγριότητα από τα ΜΑΤ στα χθεσινά επεισόδια
  • «Λέξεις χωρίς σκέψη δε φτάνουν στον ουρανό»
  • Ξεκίνησαν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νάουσας, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της λειτουργίας του Πάρκου του Χιονιού
  • ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «Η προεκλογική απάτη της ΝΔ για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα γίνεται ξεκάθαρη με το φορολογικό νομοσχέδιο»
Βέροια:Ημερίδα με θέμα "Πώς μεγαλώνουμε ένα ευτυχισμένο παιδί; Τεχνικές διαχείρισης βίας, επιθετικότητας και αποκλίνουσας συμπεριφοράς για γονείς και εκπαιδευτικούς" 1 Έχασε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο μπάσκετ2 Απίστευτη αγριότητα από τα ΜΑΤ στα χθεσινά επεισόδια3 «Λέξεις χωρίς σκέψη δε φτάνουν στον ουρανό»4 Ξεκίνησαν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νάουσας, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της λειτουργίας του Πάρκου του Χιονιού5 ΦΡΟΣΩ ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: «Η προεκλογική απάτη της ΝΔ για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα γίνεται ξεκάθαρη με το φορολογικό νομοσχέδιο»6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016

H εξερεύνηση συνεχίζεται στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας! Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας #KE2016gr και διοργανώνει δράσεις για παιδιά από τις 16 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Μπορείς να εξερευνήσεις ένα κύλινδρο; Ένα χάρτη; Ένα κομμάτι απόβιβλίο; Ένα λουλούδι; Φέτος στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας όλα έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να εξερευνηθούν. Σας περιμένουμε!!!

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟY – 15ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δράσεις για παιδιά

Εγγραφές από Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Πέμπτη 25 Αυγούστου, 10:30-12:00 το πρωί

«Ταξιδεύοντας με το Compasito….» (μία συνάντηση).

Βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης και δημιουργικότητας από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΡΟΣΒΑΣΗ, με οδηγό το Compasito, ένα εγχειρίδιο εκπαίδευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα για παιδιά. Για παιδιά ηλικίας 6–8 ετών. Με προεγγραφή.Τα εργαστήρια συντονίζουν: Τσολάκη Χριστίνα-Εκπαιδευτικός ΦΠΨ Επιστημονικά Υπεύθυνη, Γεωργιάδου Σέβη-Κοινωνική Λειτουργός, Μπασιούρη Φανή-Ψυχολόγος, Γεώργου Σοφία- Κοινωνιολόγος.Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Δευτέρα 29 Αυγούστου, 10:30-12:00 το πρωί

«Ταξιδεύοντας με το Compasito….».

Βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης και δημιουργικότητας από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΡΟΣΒΑΣΗ, με οδηγό το Compasito, ένα εγχειρίδιο εκπαίδευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα για παιδιά. Για παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.Με προεγγραφή. Τα εργαστήρια συντονίζουν: Τσολάκη Χριστίνα-Εκπαιδευτικός ΦΠΨ Επιστημονικά Υπεύθυνη, Γεωργιάδου Σέβη-Κοινωνική Λειτουργός, Μπασιούρη Φανή-Ψυχολόγος, Γεώργου Σοφία- Κοινωνιολόγος.Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 30 Αυγούστου, 10:30-11:30 το πρωί

«Ένας κύλινδρος».

Το νου σας στους ήχους… Παρατηρούμε και ακούμε διάφορους ήχους… Παίζουμε παιχνίδια με ήχους και δημιουργούμε το δικό μας μουσικό όργανο.Για παιδιά 7-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 31 Αυγούστου, 10:30-11:30 το πρωί

«Ένας χάρτης».

Σχεδιάζουμε ένα μεγάλο χάρτη που θα περιλαμβάνει χώρες, δρόμους, σπίτια, κατοίκους που ζουν σε κάθε χώρα, τα βιβλία που διαβάζουν και τις ιστορίες που αφηγούνται.Εργαστήριο χαρτογράφησης.Για παιδιά 7-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, 10:30-12:00 το πρωί

«Ταξιδεύοντας με το Compasito….»(μία συνάντηση).

Βιωματικά εργαστήρια ανάπτυξης και δημιουργικότητας από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΡΟΣΒΑΣΗ, με οδηγό το Compasito, ένα εγχειρίδιο εκπαίδευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα για παιδιά. Για παιδιά ηλικίας 6–8 ετών. Με προεγγραφή. Τα εργαστήρια συντονίζουν: Τσολάκη Χριστίνα-Εκπαιδευτικός ΦΠΨ Επιστημονικά Υπεύθυνη, Γεωργιάδου Σέβη-Κοινωνική Λειτουργός, Μπασιούρη Φανή-Ψυχολόγος, Γεώργου Σοφία-Κοινωνιολόγος.Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, 10:30-11:30 το πρωί

«Μια σκούπα».

Τι θα γίνει εάν σπάσει το σκουπόξυλο μιας μάγισσας; Με τι θα πετάει τώρα; Ελάτε να το μάθουμε και να κάνουμε το δικό μας κύβο τηςιστορίας.Για παιδιά 5-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, 10:30-11:30 το πρωί

«Κάτι από τη χρονιά που γεννήθηκα».

Ποια χρονιά γεννήθηκες; Τι σημαντικό γεγονός έγινε εκείνη τη χρονιά; Συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία και κάνουμε τη δική μας χρονογραμμή.Για παιδιά 5-9 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, 10:30-11:30 το πρωί

«Ένα κομμάτι από ένα βιβλίο»

“…εκείνο το πρωί του Οκτώβρη του 1872 ο Φιλέας Φογκ είχε ραντεβού με τον καινούριο του υπηρέτη…”. Από ποιο γνωστό βιβλίο είναι αυτό το απόσπασμα; Γνωρίζουμε κλασικά παιδικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από παιχνίδια.Για παιδιά 7-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 10:30-11:30 το πρωί

«Ένα μήλο».

Ελάτε να γίνουμε ο καθένας μας ξεχωριστά ένα δέντρο που θα δίνει αγάπη, χαμόγελα και όμορφες στιγμές! Σαν «Το δέντρο που έδινε» του ταλαντούχου Σελ Σίλβερσταιν, που μας μαθαίνει την ομορφιά της δοτικότητας αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να ανταποδίδουμε με αγάπη. Έναβιβλίο γεμάτο συναισθήματα. Με την Πόπη Κελεσίδου. Για παιδιά 7-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, 5:30-6:30 το απόγευμα

«Ένα λουλούδι».

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι εξερευνώντας τον κήπο της Βιβλιοθήκης. Μαθαίνουμε πώς να τον φροντίζουμε και φυτεύουμε λουλούδια και αρωματικά φυτά. Εργαστήριο κηπουρικής.

Για παιδιά 5-9 ετών. Με προεγγραφή. Στην αυλή της Βιβλιοθήκης.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, 7:00-8:00 το απόγευμα

Γιορτή λήξης – μια ανάμνηση

Ποια μέρη, ζώα, βιβλία, αντικείμενα, ήχους εξερεύνησες το καλοκαίρι; Έλα να το μοιραστείς μαζί μας στη γιορτή λήξης της καλοκαιρινής εκστρατείας και θα κερδίσεις το βραβείο του «Εξερευνητή». Για όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην καλοκαιρινή εκστρατεία. Είσοδος ελεύθερη. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης. Όσοι δεν ενημερώνουν θα μας φέρουν στη δύσκολη θέση να ακυρώσουμε τη συμμετοχή τους τον επόμενο μήνα.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. 

Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, 

Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr 

Έχει διαβαστεί 160 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

Οι ερωτήσεις της "ΑΛΛΗΣ ΑΠΟΨΗΣ" προς την Έφη Αχτσιόγλου

 

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Συννεφιασμένος
Συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 8 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2 μποφόρ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 4 ως 14 °C
Άνεμος ΒΑ 0-1 μποφόρ

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 6 ως 12 °C
Άνεμος ΑΝΑ 0-1 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 410 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά