Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Κοπή πίτας των μελών του Δ.Σ, των υπαλλήλων και των δασκάλων των ομάδων του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας, οι υπάλληλοί του και οι δάσκαλοι των ομάδων του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής, παρουσία του Δημάρχου, κ. Βοργιαζίδη Κωνσταντίνου, βρέθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης και έκοψαν την βασιλόπιτά τους, σε μια ήρεμη, χαλαρή και γεμάτη χαμόγελα βραδιά, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ, κ. Νίκος Μαυροκεφαλίδης, έκανε έναν σύντομο απολογισμό μιας δημιουργικής χρονιάς (2017) και έθεσε επιγραμματικά, σύμφωνα με το Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2018, τις δράσεις και τους στόχους για το 2018. Κατόπιν ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία. Ο Δήμαρχος ακολούθως δήλωσε την ικανοποίησή του για την πορεία του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Βέροιας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη μεγάλη προσφορά του θεάτρου στον πολιτισμό της πόλης.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας και ευχές από τον κ. Δήμαρχο. Τυχερή της χρονιάς ήταν η δασκάλα της ομάδας «ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ» του Τ.Θ.Υ, Μαρία Κυροπούλου.