«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
ΛΑΤΙΝ πάρτυ από την ΚΕΠΑ
από Η Άλλη Άποψη
Λάτιν και Ευρωπαϊκών Χορών της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας θα κόψει την βασιλόπιτα στο X 6 café bar (δ/νση: Παυσανίου 3, απέναντι από το super market Γαλαξίας), την Παρασκευή 7/2/2020, στις 8:30 το βράδυ.
Είσαστε όλοι καλεσμένοι στο Latin party που διοργανώνει το τμήμα της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και η δασκάλα Ευαγγελία Πετικοπούλου. Οι μαθητές του τμήματος αλλά και όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να χορέψουν rumba, cha cha, tango, salsa κ.ά.