του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση
από Η Άλλη Άποψη
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των πολυσυζητημένων βιβλίων του Στέλιου Κανάκη «Ιερές βλακείες» (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ) και «Αγρία Γραφή» (Εκδόσεις ΚΨΜ) την Παρασκευή 27 Νοέμβρη στις 7μ.μ στο Πολυχώρο «Ελιά».
Για τα βιβλία θα μιλήσουν: Αλέκος Χατζηκώστας: Δημοσιογράφος-συγγραφέας
Και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Βιογραφικό του συγγραφέα Ο Στέλιος Κανάκης γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και εργάστηκε στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει το «Ιερές Βλακείες», «Αγρία Γραφή» και τα υπό μορφή ημερολογίων «Με τη μουσική του Κόσμου», «Μουσικοί του Κόσμου» και «Δώδεκα μήνες Συνθέτες» για την έντεχνη μουσική, που εξεδόθησαν από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ. Ζει στην Αθήνα.