«Τόσα αντέχει η οικονομία»... Αυτή είναι η πρώτη παραδοχή με την οποία ξεπετάει η κυβέρνηση τα υποτιθέμενα «μέτρα στήριξης» που ανακοίνωσε χθες για το ενεργειακό κόστος, ξεκαθαρίζοντας σαν δεδομένο ότι ο λαός θα ξεπαγιάσει τον χειμώνα και ότι τα καύσιμα θα ξεκοκαλίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Γιατί όπως έλεγε ο ίδιος ο πρωθ... Περισσότερα
Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση
από Η Άλλη Άποψη
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση των πολυσυζητημένων βιβλίων του Στέλιου Κανάκη «Ιερές βλακείες» (Εκδόσεις ΕΝΤΥΠΟΙΣ) και «Αγρία Γραφή» (Εκδόσεις ΚΨΜ) την Παρασκευή 27 Νοέμβρη στις 7μ.μ στο Πολυχώρο «Ελιά».
Για τα βιβλία θα μιλήσουν: Αλέκος Χατζηκώστας: Δημοσιογράφος-συγγραφέας
Και ο ίδιος ο συγγραφέας.
Βιογραφικό του συγγραφέα Ο Στέλιος Κανάκης γεννήθηκε το 1956 στην Αθήνα. Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και εργάστηκε στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει το «Ιερές Βλακείες», «Αγρία Γραφή» και τα υπό μορφή ημερολογίων «Με τη μουσική του Κόσμου», «Μουσικοί του Κόσμου» και «Δώδεκα μήνες Συνθέτες» για την έντεχνη μουσική, που εξεδόθησαν από την ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕΒΕ. Ζει στην Αθήνα.