Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις θριαμβολογίες της κυβέρνησης με αφορμή την αναπροσαρμογή των συντάξεων για το 2026 και το κλίμα ευφορίας που καλλιεργούσε πριν τρεις βδομάδες για την αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού. Μόλις σε λίγους μήνες αποδείχθηκε πόσο άνθρακας ήταν ο θησαυρός, καθώς σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο επίσημος πληθωρισμός σε ... Περισσότερα
Tη νέα του συγγραφική εργασία παρουσίασε στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη ο Ορέστης Σιδηρόπουλος
από Η Άλλη Άποψη
Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Κώστα Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε ο πρώην αντινομάρχης κ. Ορέστης Σιδηρόπουλος, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Σιδηρόπουλος δώρισε στον κ.Καλαϊτζίδη τη νέα του συγγραφική εργασία, που τιτλοφορείται « Ιστορίες του Γαργαντούα», ένα παιδικό διήγημα που περιλαμβάνει 12 ενότητες.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον γιατρό, πολιτικό, συγγραφέα, πολίτη και πάνω από όλα άνθρωπο, κ. Ορέστη Σιδηρόπουλο, για το νέο του πόνημα, το οποίο αναδεικνύει τις ευαισθησίες και την αγάπη του για τα παιδιά. Ο Ορέστης Σιδηρόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, παραμένοντας αιώνιος έφηβος. Ευελπιστώ ότι η συγγραφική του δράση θα συνεχιστεί για πολλές ακόμη εκδόσεις και χρόνια» τόνισε, μετά το πέρας της επίσκεψης, ο κ.αντιπεριφερειάρχης.