Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα
Παρουσιάστηκαν τα «Συναξάρια της μικρής Πατρίδας»
από Η Άλλη Άποψη
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, παρουσιάστηκε την Δευτέρα 8 Απριλίου το νέο βιβλίο του Θοδωρή Παπαθεοδώρου με τίτλο «Συναξάρια της μικρής Πατρίδας».
Την εκδήλωση διοργάνωσε το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, το Βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο και οι Εκδόσεις Ψυχογιός.
Με το συγκεκριμένο βιβλίο ολοκληρώθηκε η σειρά «Η Τριλογία του Μακεδονικού Αγώνα» του Θοδωρή Παπαθεοδώρου.
Η Αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Αλκμήνη Γαλανοπούλου προλόγισε την εκδήλωση ενώ ο συγγραφέας αναφέρθηκε στα ιστορικά γεγονότα του Μακεδονικού Αγώνα.