Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιάννη Μοσχόπουλου με τίτλο "Tο Ρουμλούκι [Καμπανία] κατά την ύστερη οθωμανοκρατία"
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου (μεταξύ του οι υποψήφιοι Τ. Μαρτζιώκας της Ν.Δ και οι Θοδωρής Παπακωνσταντίνου και ο Νίκος Μπρουσκέλης, από το ΚΙΝΑΛ) παρουσιάστηκε το νέο ιστορικό βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Μοσχόπουλου με τίτλο Tο Ρουμλούκι [Καμπανία] κατά την ύστερη οθωμανοκρατία [1830-1900] το απόγευμα της Δευτέρας στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Μανώλης Ξυνάδας, Δρ. Εκκλησιαστικής Ιστορίας και Γραμματέας Ε.Μ.Ι.Π.Η., ο π. Αθανάσιος Βουδούρης, Ιστορικός και Δρ. Εκκλησιαστικής Ιστορίας, ο Γιάννης Μοσχόπουλος, συγγραφέας του βιβλίου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Διονύσης Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.
Χαιρετισμό στην αρχή της εκδήλωσης έκανε η Πρόεδρος της ΕΜΙΠΗ Ολυμπία Μπέτσα που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης.