Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα
Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό σε ηλικία 91 ετών
από Η Άλλη Άποψη
Η θρυλική Γαλλίδα ηθοποιόςΜπριζίτ Μπαρντό(Brigitte Bardot) πέθανε στις 28 Δεκεμβρίου 2025, σε ηλικία 91 ετών, όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα Brigitte Bardot.
Πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από γαλλικές κινηματογραφικές επιτυχίες τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 - συμπεριλαμβανομένης της ταινίας «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του 1956 - και έγινε γνωστή ως σύμβολο της σεξουαλικής απελευθέρωσης.
Τη δεκαετία του 1970 εγκατέλειψε την καριέρα της για να ασχοληθεί με τη φιλοζωικές οργανώσεις και το ίδρυμά της. Τα τελευταία χρόνια είχε δεχτεί επικρίσεις για ομοφοβικές προσβολές και της επιβλήθηκε πρόστιμο για υποκίνηση φυλετικού μίσους.