του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Ρεβεγιόν στο Ρολόι με τους KINGS και μουσικά σχήματα της πόλης διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
από Η Άλλη Άποψη
Ρεβεγιόν στο Ρολόι της πόλης και υποδοχή του 2020 με τους KINGS και μουσικά σχήματα της Νάουσας, διοργανώνει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Δήμος Νάουσας.
Την έναρξη της μουσικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2019, στις 10 το βράδυ, στην πλατεία Δημαρχίας, θα πραγματοποιήσει μουσικό σχήμα της Νάουσας αποτελούμενο από τους Γιάννη Κετάνη (κιθάρα), Ιφιγένεια Μακρή (τραγούδι), Στράτο Ρακιτζή (πλήκτρα) και Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα), οι οποίοι στη συνέχεια θα δώσουν τη μουσική «σκυτάλη» στο δημοφιλές συγκρότημα KINGS που αναμένεται να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους με τους μοντέρνους ρυθμούς.