Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει τις τελευταίες ώρες η «αντιπαράθεση» ανάμεσα στην κυβέρνηση, στο ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Τσίπρα, με αφορμή τις προχτεσινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ενεργειακή ακρίβεια.Τσακώνονται φόρα παρτίδα για την πατρότητα των «κοστολογημένων» μέτρων και για το ποιος μπορεί καλύτερα να διαφυλάξει από τη μια τη δη... Περισσότερα
«Σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά», για 4η χρονιά, με 7 βραβευμένες ταινίες και δωρεάν είσοδο
από Η Άλλη Άποψη
Από 31Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2025
«Σαν ΣΤΑΡ του θερινού σινεμά», για 4ηχρονιά,
με 7 βραβευμένες ταινίες και δωρεάν είσοδο
Πού και πότε θα ξεκινήσει η διάθεση καρτών ελεύθερης εισόδου
ΗΚ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιαςσε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ της πόλης, διοργανώνουν για τέταρτη χρονιά την εβδομάδα θερινού σινεμά, από την Πέμπτη 31 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 6 Αυγούστου 2025, στις 9.00μ.μ. Στην ανθισμένη ταράτσα του «Σταρ», θα προβληθούν επτά αξιόλογες, σύγχρονες και βραβευμένες ταινίες της 7ης τέχνης.
Οι προβολές, είναιδωρεάν για το κοινό, με απαραίτητες, όμως,κάρτες ελευθέρας εισόδου, αυστηρά προσωπικές, που θα διατίθενται από την ΚΕΠΑ, στο φουαγιέ (εκδοτήρια) του Χώρου Τεχνών (Παύλου Μελά και Μπιζανίου, τηλ. 2331078100)από την Δευτέρα 28 Ιουλίου, 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ.
Το πρόγραμμα των φετινών προβολών περιλαμβάνει τις παρακάτω ταινίες:
•Η Ορχήστρα του αδελφού μου/ (En Fanfare / The Marching Band)/Γαλλία/2024
κατηγορία: Δραματική κωμωδία
σκηνοθέτης:Emmanuel Courcol
ηθοποιοί:Benjamin Lavernhe, Pierre Lottin, Sarah Suco, Jacques Bonnaffé, Anne Loiret
διακρίσεις:Υποψήφιο για καλύτερη ταινία, πρώτο αντρικό ρόλο (Benjamin Lavernhe), δεύτερο γυναικείο ρόλο (Sarah Suco), υποσχόμενο ηθοποιό (Pierre Lottin), σενάριο, μοντάζ και ήχο στα Cesar. Βραβείο κοινού στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.