Τετάρτη, 19 Ιούν, 2019

  • Φωτιές του Αγιαννιού 2019 στην Κυριώτισσα
  •  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Ημαθίας, Κοζάνης
  • Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία
  • Το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια
  • Δήλωση υποψηφιότητας του Τάσου Μπαρτζώκα
Φωτιές του Αγιαννιού 2019 στην Κυριώτισσα1  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το «ματωμένο» πρωτογενές πλεόνασμα2 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, στο τμήμα Ημαθίας, Κοζάνης3 Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Ημαθία4 Το Εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια5 Δήλωση υποψηφιότητας του Τάσου Μπαρτζώκα6

Το Σχόλιο της Ημέρας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ : Ευχαριστήρια Επιστολή προς τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

print
email
από Η Άλλη Άποψη

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ  Ημαθίας συγχαίρει θερμά την θεατρική ομάδα του Συλλόγου που παρουσίασε την παράσταση με τίτλο «Ρακαμέλες» από 2 έως 5 Μαΐου 2017 στο Χώρο Τεχνών Βέροιας .

    Δόθηκαν 8 πρωινές παραστάσεις για τους μαθητές της περιοχής μας και μία βραδινή για το ευρύ κοινό. Παραστάσεις που συγκίνησαν και έδωσαν στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ποιοτική παράσταση, ενώ ήταν το έναυσμα να κινητοποιηθεί η ευαισθησία και η φαντασία των μαθητών .Η παράσταση κέρδισε επάξια το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των ενηλίκων.

     Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη συγγραφέα του θεατρικού κυρία Ιεροπούλου Εύα για την δωρεάν προσφορά του έργου της. Επίσης να συγχαρούμε τη σκηνοθέτη και οργανώτρια της παράστασης κυρία Μπάρκα Ιππολύτη, όπως και όλους τους εκπαιδευτικούς- ηθοποιούς της παράστασης για την υπέροχη ερμηνεία τους, αποτέλεσμα σκληρής και πολύμηνης προσπάθειας. Ευχαριστούμε ακόμη όσους συντέλεσαν στην δημιουργία της παράστασης και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Διαμαντόπουλο Διονύσιο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σοφιανίδη Γεώργιο.

    Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές των σχολείων και τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την επιλογή να παρακολουθήσουν την παράσταση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή των σχολείων να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας .

      Από την πλευρά του Δ.Σ μεριμνήσαμε για την έκδοση της άδειας για την υλοποίηση της παράστασης, επικοινωνήσαμε την διεξαγωγή της παράστασης στα σχολεία, οργανώσαμε το πρόγραμμα των σχολείων με τα οποία επικοινωνήσαμε πολλές φορές ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και τέλος φροντίσαμε την διαδικασία των εισιτηρίων.

      Τέλος να σας γνωρίσουμε ότι τα έξοδα της θεατρικής παράστασης όπως και το ενοίκιο του Χώρου Τεχνών Βέροιας καλύφθηκαν εξολοκλήρου από τα έσοδα της παράστασης και όχι από συνδρομές των μελών του Συλλόγου.

 

Έχει διαβαστεί 120 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 °C
Άνεμος ΝΝΔ 2-3 μποφόρ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 18 ως 29 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 19 ως 28 °C
Άνεμος Α 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 258 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά