Δευτέρα, 17 Αυγ, 2026

  • Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου
  • Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια
  • "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου
  • Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη
  • Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση
  • Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή
Η ΝΕΕΑ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας αποχαιρετά τον Παντελή Ζωγράφου1 Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ: Ερώτηση για τη «ρήτρα διαφυγής» που αβαντάρει τους ομίλους ενώ ο λαός στενάζει από την ακρίβεια2 "Εφυγε" ο Παντελής Ζωγράφου3 Όλοι στη μάχη για το πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη4 Φοιτητική στέγη εμπόρευμα και οικογένειες σε απόγνωση5 Η Τουρκία ανακήρυξε «Εθνικά Θαλάσσια Πάρκα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο στο φόντο των ιμπεριαλιστικών διευθετήσεων στην περιοχή6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Δύσκολα

Δύσκολα

Δύσκολες ώρες για τον ...μεγαλύτερο και ισχυρότερο στρατό του κόσμου. Ο διοικητής των αμερικάνικων δυνάμεων που επιχειρούν στον Κόλπο γράφει τη μια έκθεση μετά την άλλη για τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις σε βάρος του Ιράν που δεν μπορούν να προκαλέσουν άλλη καταστροφή, ούτε να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση. Οπότε, δεν έχει νόημα ... Περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ : Ευχαριστήρια Επιστολή προς τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

από Η Άλλη Άποψη

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ  Ημαθίας συγχαίρει θερμά την θεατρική ομάδα του Συλλόγου που παρουσίασε την παράσταση με τίτλο «Ρακαμέλες» από 2 έως 5 Μαΐου 2017 στο Χώρο Τεχνών Βέροιας .

    Δόθηκαν 8 πρωινές παραστάσεις για τους μαθητές της περιοχής μας και μία βραδινή για το ευρύ κοινό. Παραστάσεις που συγκίνησαν και έδωσαν στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ποιοτική παράσταση, ενώ ήταν το έναυσμα να κινητοποιηθεί η ευαισθησία και η φαντασία των μαθητών .Η παράσταση κέρδισε επάξια το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των ενηλίκων.

     Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τη συγγραφέα του θεατρικού κυρία Ιεροπούλου Εύα για την δωρεάν προσφορά του έργου της. Επίσης να συγχαρούμε τη σκηνοθέτη και οργανώτρια της παράστασης κυρία Μπάρκα Ιππολύτη, όπως και όλους τους εκπαιδευτικούς- ηθοποιούς της παράστασης για την υπέροχη ερμηνεία τους, αποτέλεσμα σκληρής και πολύμηνης προσπάθειας. Ευχαριστούμε ακόμη όσους συντέλεσαν στην δημιουργία της παράστασης και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Διαμαντόπουλο Διονύσιο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σοφιανίδη Γεώργιο.

    Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές των σχολείων και τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων καθώς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για την επιλογή να παρακολουθήσουν την παράσταση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή των σχολείων να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας .

      Από την πλευρά του Δ.Σ μεριμνήσαμε για την έκδοση της άδειας για την υλοποίηση της παράστασης, επικοινωνήσαμε την διεξαγωγή της παράστασης στα σχολεία, οργανώσαμε το πρόγραμμα των σχολείων με τα οποία επικοινωνήσαμε πολλές φορές ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και τέλος φροντίσαμε την διαδικασία των εισιτηρίων.

      Τέλος να σας γνωρίσουμε ότι τα έξοδα της θεατρικής παράστασης όπως και το ενοίκιο του Χώρου Τεχνών Βέροιας καλύφθηκαν εξολοκλήρου από τα έσοδα της παράστασης και όχι από συνδρομές των μελών του Συλλόγου.

 

Έχει διαβαστεί 451 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 641 επισκέπτες και 1 μέλος.