Δευτέρα, 17 Ιούν, 2019

  • Τώρα και ραδιοφωνικά!
  • Επικίνδυνη η πολιτική ένταξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των σχεδιασμών
  • Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 557)
  • Κόμματα «μίας χρήσης», επιζήμια για το λαό
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ
  • ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τώρα και ραδιοφωνικά!1 Επικίνδυνη η πολιτική ένταξης των ελληνοτουρκικών σχέσεων και του Κυπριακού στο πλαίσιο των σφοδρών ανταγωνισμών και των σχεδιασμών2 Κυκλοφόρησε "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ" (Νο 557)3 Κόμματα «μίας χρήσης», επιζήμια για το λαό4 ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΗ5 ΣΤΟ ΥΠΑΑΤ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας συναντήθηκαν ο υποψήφιος  Δήμαρχος Βέροιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Μελιόπουλος και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Ιωάννα Σοφρόνωφ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ενημέρωσε τους υποψήφιους με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το σημαντικό έργο που παράγει το Λύκειο Ελληνίδων αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όσον αφορά κυρίως την στέγασή του σε έναν χώρο ασφαλή, αξιοπρεπή και αντάξιο του πολιτιστικού έργου που παράγει.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ξεπερνούν τα 300, στα χορευτικά τμήματα συμμετέχουν 250 χορευτές και ότι έχουν και συντηρούν πάνω από 500 παραδοσιακές φορεσιές. Όμως ο χώρος που σήμερα στεγάζονται είναι ακατάλληλος εξαιτίας του ότι έχει υγρασία, είναι υπόγειος και η έκτασή του είναι αντιστρόφως ανάλογη του πολιτιστικού έργου του Λυκείου Ελληνίδων.

Μετέφεραν την αγωνία τους όσον αφορά την ασφαλή στέγασή τους και το αίτημά τους ότι πρέπει και μπορούν να στεγαστούν στο αρχοντικό Σαράφογλου, το οποίο πρέπει να τους παραχωρηθεί για χρήση από τον Δήμο.

Από την πλευρά των υποψήφιων με τη Λαϊκή Συσπείρωση επισημάνθηκε ότι πάγιο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η στήριξη με κάθε τρόπο τοπικών πρωτοβουλιών που αφορούν στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό.

Αναφέρθηκαν στα ψίχουλα που  δίνονται για τον Πολιτισμό από τον Κρατικό Προϋπολογισμό με ευθύνες όλων των διαδοχικών κυβερνήσεων. Επίσης αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα όλο αυτό το πολιτιστικό έργο που παράγεται να ενισχύεται κατάλληλα, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. Με αποτέλεσμα να στηρίζεται μόνο στην ευαισθησία, στο μεράκι, στην καλή διάθεση και στην οικονομική ενίσχυση από τα μέλη των Συλλόγων.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση τόνισαν ότι στηρίζουν το δίκαιο αίτημα του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας προκειμένου να τους παραχωρηθεί από τον Δήμο το αρχοντικό Σαράφογλου και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συντήρησή του.

Δήλωσαν ότι θα συμβάλλουν με κάθε τρόπο όχι μόνο να αναδειχθεί το δίκαιο αίτημά τους αλλά και να υλοποιηθεί.

Έχει διαβαστεί 140 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 23 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Δευτέρα, 17 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Τρίτη, 18 Ιουνίου

Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Μερική λιακάδα με καταιγίδες
Θερμοκρασία 19 ως 29 °C
Άνεμος ΑΝΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 130 επισκέπτες και 1 μέλος.

Αρχική σελίδα για κινητά