Τρίτη, 02 Μάρ, 2021

  • ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Τα social media καθορίζουν το περιεχόμενό τους με βάση τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους
  • Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 2/3
  • Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery
  • Καλύφθηκαν οι θέσεις
  • Διαδικτυακή Συναυλία 50 καλλιτεχνών της Βέροιας για δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας
  • Φρόσω Καρασαρλίδου: «Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός για τα Σχέδια Βελτίωσης ώστε να ενταχθούν και οι επιλαχόντες αγρότες» κατάθεση ερώτησης με 37 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: Τα social media καθορίζουν το περιεχόμενό τους με βάση τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους1 Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό 2/32 Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery3 Καλύφθηκαν οι θέσεις4 Διαδικτυακή Συναυλία 50 καλλιτεχνών της Βέροιας για δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας5 Φρόσω Καρασαρλίδου: «Να αυξηθεί ο προϋπολογισμός για τα Σχέδια Βελτίωσης ώστε να ενταχθούν και οι επιλαχόντες αγρότες» κατάθεση ερώτησης με 37 ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Στον πάτο οι μισθοί, απογειώνεται η «ευελιξία»

Ενας στους πέντε μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα (20%) είχε πέρυσι μηνιαίο εισόδημα μέχρι 500 ευρώ μεικτά, σχεδόν ένας στους δύο (48%) είχε μισθό μέχρι 800 ευρώ μεικτά, ενώ παράλληλα σε καθεστώς υποαπασχόλησης αναγκάζεται να εργάζεται ένας στους τρεις μισθωτούς!Η τραγική αυτή κατάσταση που βιώνει η εργατική τάξη της χώρας μας αποτυπώνετα... Περισσότερα

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας συναντήθηκαν ο υποψήφιος  Δήμαρχος Βέροιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Μελιόπουλος και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Ιωάννα Σοφρόνωφ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ενημέρωσε τους υποψήφιους με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το σημαντικό έργο που παράγει το Λύκειο Ελληνίδων αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όσον αφορά κυρίως την στέγασή του σε έναν χώρο ασφαλή, αξιοπρεπή και αντάξιο του πολιτιστικού έργου που παράγει.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ξεπερνούν τα 300, στα χορευτικά τμήματα συμμετέχουν 250 χορευτές και ότι έχουν και συντηρούν πάνω από 500 παραδοσιακές φορεσιές. Όμως ο χώρος που σήμερα στεγάζονται είναι ακατάλληλος εξαιτίας του ότι έχει υγρασία, είναι υπόγειος και η έκτασή του είναι αντιστρόφως ανάλογη του πολιτιστικού έργου του Λυκείου Ελληνίδων.

Μετέφεραν την αγωνία τους όσον αφορά την ασφαλή στέγασή τους και το αίτημά τους ότι πρέπει και μπορούν να στεγαστούν στο αρχοντικό Σαράφογλου, το οποίο πρέπει να τους παραχωρηθεί για χρήση από τον Δήμο.

Από την πλευρά των υποψήφιων με τη Λαϊκή Συσπείρωση επισημάνθηκε ότι πάγιο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η στήριξη με κάθε τρόπο τοπικών πρωτοβουλιών που αφορούν στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό.

Αναφέρθηκαν στα ψίχουλα που  δίνονται για τον Πολιτισμό από τον Κρατικό Προϋπολογισμό με ευθύνες όλων των διαδοχικών κυβερνήσεων. Επίσης αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα όλο αυτό το πολιτιστικό έργο που παράγεται να ενισχύεται κατάλληλα, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. Με αποτέλεσμα να στηρίζεται μόνο στην ευαισθησία, στο μεράκι, στην καλή διάθεση και στην οικονομική ενίσχυση από τα μέλη των Συλλόγων.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση τόνισαν ότι στηρίζουν το δίκαιο αίτημα του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας προκειμένου να τους παραχωρηθεί από τον Δήμο το αρχοντικό Σαράφογλου και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συντήρησή του.

Δήλωσαν ότι θα συμβάλλουν με κάθε τρόπο όχι μόνο να αναδειχθεί το δίκαιο αίτημά τους αλλά και να υλοποιηθεί.

Έχει διαβαστεί 238 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «EΠΙΚΑΙΡΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Η ταβέρνα "Πλάτανος" τώρα κοντά σας και με Delivery!

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

«Η Εθνική Αντίσταση στη Βέροια: Ένα οδοιπορικό στους δρόμους της πόλης μας και στη ιστορία της χώρας μας»

«Άτιμη Ασφαλιστική»

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Περιοδικά σύννεφα
Περιοδικά σύννεφα
Θερμοκρασία 12 °C
Άνεμος ΒΑ 2-3 μποφόρ

Τρίτη, 02 Μαρτίου

Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
Θερμοκρασία 3 ως 13 °C
Άνεμος Β 1-2 μποφόρ

Τετάρτη, 03 Μαρτίου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 6 ως 17 °C
Άνεμος ΒΑ 1-2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 728 επισκέπτες και 1 μέλος.