Κυριακή, 18 Αύγ, 2019

  • Με τον Έμπολα και η επιδημία ιλαράς που έχει προκαλέσει 2.700 θανάτους μέσα σε 7 μήνες
  • Ισλανδία: «Τιμή» στον πρώτο παγετώνα της που χάθηκε λόγω κλίματος
  •  Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 21/8
  • ΚΚΕ: Σχόλιο για την απαράδεκτη κατάσταση των ακτοπλοϊκών γραμμών στη Σαμοθράκη
  • 17/8/1944: Το μπλόκο της Κοκκινιάς
  • Πρωτογενές πλεόνασμα 1,779 δισ. ευρώ ο προϋπολογισμός το πρώτο 7μηνο του 2019
Με τον Έμπολα και η επιδημία ιλαράς που έχει προκαλέσει 2.700 θανάτους μέσα σε 7 μήνες1 Ισλανδία: «Τιμή» στον πρώτο παγετώνα της που χάθηκε λόγω κλίματος2  Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας στις 21/83 ΚΚΕ: Σχόλιο για την απαράδεκτη κατάσταση των ακτοπλοϊκών γραμμών στη Σαμοθράκη4 17/8/1944: Το μπλόκο της Κοκκινιάς5 Πρωτογενές πλεόνασμα 1,779 δισ. ευρώ ο προϋπολογισμός το πρώτο 7μηνο του 20196

Το Σχόλιο της Ημέρας

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

print
email
από Η Άλλη Άποψη
Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας

Με τη Διοίκηση του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας συναντήθηκαν ο υποψήφιος  Δήμαρχος Βέροιας με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Μελιόπουλος και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Ιωάννα Σοφρόνωφ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ενημέρωσε τους υποψήφιους με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το σημαντικό έργο που παράγει το Λύκειο Ελληνίδων αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όσον αφορά κυρίως την στέγασή του σε έναν χώρο ασφαλή, αξιοπρεπή και αντάξιο του πολιτιστικού έργου που παράγει.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας ξεπερνούν τα 300, στα χορευτικά τμήματα συμμετέχουν 250 χορευτές και ότι έχουν και συντηρούν πάνω από 500 παραδοσιακές φορεσιές. Όμως ο χώρος που σήμερα στεγάζονται είναι ακατάλληλος εξαιτίας του ότι έχει υγρασία, είναι υπόγειος και η έκτασή του είναι αντιστρόφως ανάλογη του πολιτιστικού έργου του Λυκείου Ελληνίδων.

Μετέφεραν την αγωνία τους όσον αφορά την ασφαλή στέγασή τους και το αίτημά τους ότι πρέπει και μπορούν να στεγαστούν στο αρχοντικό Σαράφογλου, το οποίο πρέπει να τους παραχωρηθεί για χρήση από τον Δήμο.

Από την πλευρά των υποψήφιων με τη Λαϊκή Συσπείρωση επισημάνθηκε ότι πάγιο αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η στήριξη με κάθε τρόπο τοπικών πρωτοβουλιών που αφορούν στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό.

Αναφέρθηκαν στα ψίχουλα που  δίνονται για τον Πολιτισμό από τον Κρατικό Προϋπολογισμό με ευθύνες όλων των διαδοχικών κυβερνήσεων. Επίσης αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα όλο αυτό το πολιτιστικό έργο που παράγεται να ενισχύεται κατάλληλα, κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται. Με αποτέλεσμα να στηρίζεται μόνο στην ευαισθησία, στο μεράκι, στην καλή διάθεση και στην οικονομική ενίσχυση από τα μέλη των Συλλόγων.

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση τόνισαν ότι στηρίζουν το δίκαιο αίτημα του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας προκειμένου να τους παραχωρηθεί από τον Δήμο το αρχοντικό Σαράφογλου και να εξασφαλιστεί η απαραίτητη συντήρησή του.

Δήλωσαν ότι θα συμβάλλουν με κάθε τρόπο όχι μόνο να αναδειχθεί το δίκαιο αίτημά τους αλλά και να υλοποιηθεί.

Έχει διαβαστεί 155 φορές

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.

Αναζήτηση

Συνέντευξη με την πρέσβειρα της Κούβας Zelmys María Domínguez Cortina

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Τα Πιο Δημοφιλή

Ο Καιρός στη ΒέροιαΟ καιρός τώρα

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 27 °C
Άνεμος ΒΒΔ 2-3 μποφόρ

Κυριακή, 18 Αυγούστου

Κυρίως λιακάδα
Κυρίως λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 31 °C
Άνεμος ΑΒΑ 2 μποφόρ

Δευτέρα, 19 Αυγούστου

Λιακάδα
Λιακάδα
Θερμοκρασία 18 ως 32 °C
Άνεμος Α 2 μποφόρ

Ποιός είναι online

Έχουμε online 134 επισκέπτες και 0 μέλη.

Αρχική σελίδα για κινητά