του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Τα κάλαντα έψαλλαν στο Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Νάουσας οι μαθητές του Λαππείου Γυμνασίου
από Η Άλλη Άποψη
Σε κλίμα συγκίνησης, ζεστασιάς και αγάπης έψαλλαν σήμερα Παρασκευή (20/12/2019) τα κάλαντα στο Γηροκομείο και το Νοσοκομείο Νάουσας, οι μαθητές του Λαππείου Γυμνασίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουρισμού και Εξωστρέφειας Δώρας Μπαλτατζίδου.
Η πρωτοβουλία των μαθητών του Λαππείου Γυμνασίου ήταν και η επιθυμία που εξέφρασαν οι μαθητές στο γράμμα που έστειλαν στον Αϊ Βασίλη, στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Δήμου Νάουσας η οποία είχε σταλεί προς όλα τα σχολεία του δήμου και αφορούσε την αποστολή γραμμάτων, με επιθυμίες των παιδιών στον Αϊ Βασίλη.