του Αλέκου ΧατζηκώσταΣτη Νάουσα η Δημοτική Αρχή παραχωρεί μέρος του νερού σε εταιρεία εμφιάλωσης. Στη Βουλή ψηφίστηκε πρόσφατα νόμος με τίτλο "Επέκταση αρμοδιοτήτων της Εταιρείας Υδρεύσεως και Αποχετεύσεως Πρωτευούσης και της Εταιρείας Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενίσχυση της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων... Περισσότερα
Το Νόμπελ Λογοτεχνίας στους Όλγκα Τοκάρτσουκ για το 2018 και Πέτερ Χάντκε για το 2019
Τελευταία ενημέρωση από Η Άλλη Άποψη
Η Πολωνή συγγραφέας Όλγκα Τοκάρτσουκ και ο αυστριακός συγγραφέας Πέτερ Χάντκε τιμήθηκαν σήμερα με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας 2019, όπως ανακοινώθηκε από τη Σουηδική Ακαδημία στη Στοκχόλμη.
Υπενθυμίζεται πως η Σουηδική Ακαδημία δεν απένεμε βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 2018, για πρώτη φορά εδώ και 63 χρόνια, εξαιτίας σκανδάλου ανάρμοστης συμπεριφοράς που είχε προκαλέσει σειρά παραιτήσεων των μελών της Σουηδικής Ακαδημίας που αποφασίζει για την απονομή της τιμητικής διάκρισης.