Κυριακή, 19 Απρ, 2026

  • Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο
  • Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας
  • ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)
  • Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!
  • Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση
  • Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια
Το Ιράν μιλά για «στρατηγική ήττα» των ΗΠΑ, οι στρατιωτικές προετοιμασίες εντείνονται και το κράτος τρομοκράτης Ισράηλ διαλύει τον Λίβανο1 Ευρωκοινοβούλιο για Κούβα: Με «δύο μέτρα και δύο σταθμά» αβαντάρει τα σχέδια επέμβασης κατά της Κούβας 2 ΜΜΕ και πόλεμος (ορισμένες σκέψεις)3 Αντικομμουνιστικό παραλήρημα από τον Γ. Παναγόπουλο που θα ζήλευαν ακόμα και οι φασίστες!4 Μία ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση5 Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Βέροια6

Το Σχόλιο της Ημέρας

Και πάλι για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Του Αλέκου Χατζηκώστα *Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η συμπυκνωμένη εικόνα ενός συστήματος που σαπίζει, την ίδια ακριβώς ώρα που οδηγεί τους βιοπαλαιστές αγρότες στη χρεοκοπία και στον αφανισμό.Πιάστηκαν στα πράσα οι «εγγυητές της διαφάνειας»Η κυβέρνηση της ΝΔ διαφήμιζε ως «μεγάλη μεταρρύθμιση» τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, με τον... Περισσότερα

Μας «δουλεύουν» και πάλι οι κυβερνητικοί βουλευτές!

από Η Άλλη Άποψη
Μας «δουλεύουν» και πάλι οι κυβερνητικοί βουλευτές!

Το πάγωμα του χρέους στον ΟΑΕΕ τη δυνατότητα ρύθμισης του χρέους σε 100 δόσεις και τη διακοπή αποστολής ειδοποιήσεων από τον ΟΑΕΕ στους ασφαλισμένους επαγγελματίες του ΟΓΑ που δραστηριοποιούνται σε χωριά κάτω των 2.000 κατοίκων ζητούν με ερώτηση τους 29 βουλευτές της ΝΔ, μεταξύ αυτών και η Ημαθιώτισα Γεωργία Μπατσαρά.

Η ερώτηση απευθύνεται στον υπουργό Εργασίας και κατατέθηκε με αφορμή τις ατομικές ειδοποιήσεις ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών και με την απειλή λήψης αναγκαστικών μέτρων εις βάρος του οφειλέτη, (όπως κατάσχεση, πλειστηριασμό, κατάσχεση εις χείρας τρίτων κλπ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Ν.Δ 356/74), που έστειλε ο ΟΑΕΕ απαιτώντας να ρυθμιστούν ή να εξοφληθούν οι οφειλές των ασφαλισμένων, σε 20 μέρες από την παραλαβή της ειδοποίησης.

ΣΧΟΛΙΟ: Οι κυβερνητικοί βουλευτές πραγματικά μας «δουλεύουν». Αφού με την πολιτική τους καταδίκασαν στη φτώχεια τα λαϊκά στρώματα και άρα στην αδυναμία τα μαγαζιά των επαγγελματοβιοτεχνών να έχουν «τζίρους» τέτοιους ώστε να πληρώνουν τουλάχιστον τις ασφαλιστικές τους εισφορές. Αφού με τους νόμους που ψήφισαν (π.χ κούρεμα των αποθεματικών τους, αύξηση εισφορών, ηλικιών συνταξιοδότησης κ.α)  οδήγησαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία στη σημερινή τους κατάσταση εμφανίζονται από πάνω και ως δήθεν ενδιαφερόμενοι για την «τύχη» των εκατοντάδων χιλιάδων επαγγελματοβιοτεχνών. Που όχι μόνο οι περισσότεροι δεν μπορούν να πληρώνουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές (άρα  στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλά και με δυσκολία θα βγουν κάποτε στη σύνταξη), αλλά που κινδυνεύουν να χάσουν ότι έχουν με πλειστηριασμούς. Όσες και «ρυθμίσεις», «δόσεις» κ.α και αν προτείνουν με δεδομένη την πολιτική που στηρίζουν, οι επαγγελματοβιοτέχνες δεν πρόκειται να δουν σωτηρία. Αυτή βρίσκεται στον αγώνα για την ανατροπή της ακολουθούμενης πολιτικής !

Έχει διαβαστεί 554 φορές

Αναζήτηση

Γλυκιά γιασεμιά μου

advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement
advertisement

Με ένα κλικ στο κανάλι μας στο Yutube!

advertisement

Το βιβλιοχαρτοπωλείο «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ» κοντά σας με υπηρεσία Delivery!

advertisement

Ημερολόγιο

Ποιός είναι online

Έχουμε online 683 επισκέπτες και 0 μέλη.